nogavicka80 -> RE: November2009 - 2. del (23.11.2009 14:37:54)
|
Ohoho, veliko novih kostanjčkov :) - ČESTITKE VSEM OTROČKOM, MAMICAM IN OČKOM!!!!! Danes pa imam za sabo res slabo izkušnjo in ne morem biti tiho. O tem, a hodim na uro gledat v LJ sploh ne bom...recimo, da vzamem v zakup, ampak današnji pregled je bil pa kaplja čez rob. Moje G žal ni bilo in so me dali eni ****. Ta pa je bila IZREDNO GROBA IN NESTROKOVNA. Izvid je bil najslabši do zdaj,pa je rekla,da je OK (še sestra mi je potem rekla, da dajva raje naslednjič listek za labaratorij, ker je bil danes slab izvid), hemograma niti pogledala ni, pa vrednosti marsikje ZELO odstopajo...potem je brez, da bi premislila, kar nekaj na pamet govorila in govorila čez mojo G - v meni je kar vrelo!!! Sem ji dala marsikaj vedet. Sicer sem ohranila mirno kri in kulturo, ampak ne vem, kako dolgo bi še zdržala! AMPAK, mogoče bi še vse to požrla - tudi neumna in nestrokovna vrpašanja ,kjer se vidi, da ženska nima pojma o svojem delu - toda pregled je bil pa NEČLOVEŠKI. Da me mora vaginalno pregledat, razumem. Da je začela gorobo - ok, morda nima občutka, ali pa jaz toliko nižji prag bolečine. Ko pa ji rečem, da zelo boli in da prosim, če lahko bolj nežno, pa mi reče, da sem sama kriva, ker sem premalo mehka in me še bolj začne mesarit!!?!?!?!? NO, TO JE BIL PA VIŠEK!!! In ona je MORALA to naredit, ker sem čez rok. Ja, čez en rok sem res, toda drugi, po nuhalni je nastopil šele danes. V nobenem primeru pa ni MUS človeka mrcvarit. Da sem bila takoj krvava, verjetno ni potrebno poudarjat...Vmes pa tudi taki lapsusi, da bi jo vsak laik vprašal, kje je delala šolo...RES KATASTROFA!!! ŠE bi lahko pisala, ampak sem se za zdja dovolj izpihala...Tale pregled mi bo še dolgo ostal v spominu.... Vse, ki še čakate, vam želim obzirne in nežne ljudi okrog sebe!!!!
|
|
|
|