Ninaaa
|
Dober večer, nekam veliko vas je tukaj, ki ste čez rok - among_the_clouds, sashy (no, še nisi lih dosti čez ), luan, nogavicka80, spelap1... Upam, da ne bom tudi jaz tudi letos padla v ta klub - lani sem rodila 9 dni čez rok in srčno upam, da je tale otrok kaj bolj točen. Preglede sem do konca imela na dva dni, pa zadnja dva tedna sem bila skos odprta dva prsta, CTG pa popolnoma raven... Divja, strašen cukr je tale tvoj fant, res zgleda kot bi bil star vsaj mesec dni, nič pomečkan in zgužvan ni :) pravi lepotec, res in super, da si imela tako lep porod Spelap1, tisti ki ti govorijo, naj uživaš zdaj, ko si še sama, nimajo pojma (ali pa so že pozabili), da se tapravo uživanje z otrokom šele začne! Pač uživaš v dvoje in v troje, kar je še lepše verjamem, da si že nestrpna in prav je tako - menda pa ja ni nič narobe s tem, da si želiš čimprej spoznati svojega otročka ... Eva1, tudi jaz sem včeraj imela take čudne lažne popadke, in tako kot ti sem samo čakala, če se bodokajojačali ali ne - po treh urah popadkov na 10 minut so bili skos enaki, zato nisem nobene panike zagnala, potem so se pa umirili in ponehali, tako da sem opolnoči šla lahko mirno spat... Drugače pa glede porodnišnice LJ: moj lanski porod je bil krasen, vodile so me tri babice hkrati (zelo hiter porod...) in vse so bile zelo uvidevne in v veliko podporo, vsaka čast taki ekipi! Lahko noč vam želim, pa upam da bo vsaj kakšna iz kluba zamudnic našla pot v Rim nocoj