nogavicka80 -> RE: November2009 - 2. del (10.11.2009 22:28:40)
|
Pred spanjem še hitro "poročilo". Včeraj zaplet s CTGjem in pregled v P. Danes celo dopoldne slabosti in bruhanje...OK, tu pa sva z mojim dragim rekla, da pa je mogoče že čas, da pride naše dete. Sva [sm=sloncek.gif], sem spila plahtico, pa malinov čaj, šla ven, migala... NIČ [sm=smiley36.gif]!!! To dete je trmasto, da je le kaj. In tako smo pač ugotovili, da je dejansko komanda 100% na strani našega zakladka in bomo počakali na trenutek, ko se odloči za svoj prihod... Po drugi strani pa sem malo zaskrbljena, ko poslušam, koliko neprijetnosti v teh dneh doživljajo punce v KR porodnišnici - nič bat, osebje baje fajn in vse..le punce imajo smolo.,, Kar veliko carskih rezov, pa malo panike, ker ni čutit kake noge po EA, pa prihod z roko naprej , ker želi dete pomahat in se šele potem pokazat [sm=jezicek.gif]... SKratka, želim si, KOT VSE, da bi imela hiter in lahek porod, ampak...sem hkrati malo zaskrbljena ob teh zgodbah, ki jih poslušam - ki k sreči niso tragične in je vse OK, tako kot bo pri nas vseh - a ne :)? LEPE SANJE VSEM!!!
|
|
|
|