honey
|
Prebrala sem skoraj vse poste, ampak bolj površno. Ampak vseeno dovolj, da vidim, da ste vse več ali manj proti striptizetam. Mogoče se vam bom zdela čudna, ampak jaz sem bila na neki privat zabavi sredi Lj. (čisto slučajno sem se znašla tam, ker sem peljala moža, potem pa ostala na pijači), ko je ravno prišla striptizeta. In seveda - babji firbec - sem ostala. In kaj se je zgodilo? Izmed vseh moških, kar jih je bilo, je ravno mojega moža potegnila na vroči stol. Zdaj boste rekle, da sem čudna, ampak mi nekako sploh ni bilo mar. Res pa je, da njega ni slekla in se je slekla samo ona. Mož je pač gledal, ona je pa njemu v naročju plesala. To pa res ni nič takega, ne vem. Pa vedno, kamor je kdaj šel in je bil striptiz, mi je povedal, da je bila striptizeta tam, na katero glasbo je plesala, kaj je delala - vse mi je povedal. Zakaj pa ne? Raje vidim, da mi vse pove, kot pa da bi hodil na skrivaj nekam. Takrat bi se pa res zamislila, da sem res tok zategnjena in zadrgnjena, da mi mož nekaj takega ne upa povedat. Meni to ni nič takega. Tudi, ko gredo s prijatelji ven in grejo v Lj. v take lokale, se naslednji dan večkrat nasmejeva, ko mi razlaga štorije, ki so se jim zgodile tam. Vem pa tudi, da ne bo plačal, da bo šel s katero za zaveso, ker ne vem, zakaj bi plačeval to, kar lahko dobi doma zastonj? Ne vem, jaz mojemu možu zaupam in mi ne dvigne pritiska, če mi pove, da je bil v kakšnem takem lokalu.