Poskuša se sam vsesti (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Natas@ -> Poskuša se sam vsesti (3.6.2005 20:38:07)

No pri nas smo prišli do tega, da se je začel trudit, da bi se sam vsedel. To pa zgleda tako hecno, da vam moram povedat.
No zgleda takole; se uleže na rtebuh, pokrči noge in jih da pod trebuh, dvigne trup in stegne roke, na koncu pa še stegne noge (zgleda tako da se z rokami drži tal, noge pa so stegnjene - narobe obrnjena črka v), potem pa se nekako zasuka in skoraj sedi. V bistvu mu moram samo malo pomagat (ga primem za ramo,ker drugače pade nanos). Potem pa delamo :bravo::bravo: .
Problem pa nastane ko to poskuša delat tudi v njegovi posteljici širine 60 cm in se občasno klju zaščiti s peno pošteno butne v glavo in potem je :(( .
Zato me zanima kako imate pri vas zaščiteno posteljo in pa kakšni so bili pri vaših začetki sedenja.


Lep vikend




Jančika_ -> Poskuša se sam vsesti (3.6.2005 20:39:32)

Naš še nič ne poskuša. Niti enkrat ni še probal:zmeden2:.




BONI* -> Poskuša se sam vsesti (3.6.2005 21:05:54)

Ooo, bravo bravo:bravo: Sem glih včeraj študirala, kako bo to zgleda, ko se :duda: poskuša sam vsesti. Nisem vedela, ali se poskuša dvigniti iz ležanja na hrbtu, ali na boku, ali kaj. Saj vem, da je pri našem še veliko prezgodaj za to, a se mi včasih zdi, kot da bi hotel narediti trebušnjake, ko se prevali na bok-se nekako dvigniti:zmeden2: Ali pa je to samo moja domišljija:)-

Lp, Boni




andrejaz -> Poskuša se sam vsesti (3.6.2005 22:05:21)

Naši začetki sedenja so bili taki:
- ulegel se je na trebuh
- pokrčil noge pod trebuh
- se dvignil na roke (stegnil roke)
- rit premaknil na stran
- in že je sedel.

Nič ni stegoval nogic.
Je bil pa :((, ko je bilo premalo prostora, ko je hotel dati rit na stran, zdej se je že navadil in se tako premakne da je dovolj prostora za rit




Errai -> Poskuša se sam vsesti (4.6.2005 12:26:08)

Naš je ravno ta teden pogruntal, kako se usesti. Ko je na trebuhu potegne kolena pod trebuh, stegne rokice in se čez bok porine v sedeči položaj. Noge pa steguje včasih, ko se hoče plazit. Tudi plazenje je ravno začel poskušati, pa se najprej nekaj časa poriva naprej s koleni, po vojaško, ampak ker še ne ve, kako premaknit rokice, mu ne gre prav hitro. Potem pa poskusi še s stegnjenimi nogami in je prav hecen, ko je tako na vseh štirih, s stegnjenimi rokami in nogami. Seveda se tako hitro prekucne, potem se pa smeji, seveda če pristane na mehkem.




Stran: [1]