Anonimen -> Se hvalim - pa kaj pol!!! : ) (3.6.2005 18:19:45)
|
Moja pupika je danes stara "točno" 19 mesecev 1 teden in 2 dneva! :bravo::bravo: Zame je itak najlepša :love: in najpametnejša! In danes sem prav tolk ponosna kot vsak drug dan, le mogoče me malo pomlad meče. :zmeden2: Se mi fajn zdi, ker že vse zna povedat. Ampak res vse. Najlepše je, ko se zjutraj zbudiva, pa me objame in reče "moja mami" in mi da poljubčka. Za zjokat lepo.:angel: Potem poišče Švrkota (njen naj kuži, s katerim skupaj spimo) in ga začne objemat in ljubčkat in govori "eko poglešal" (=Švrko pogrešal) Potem pa vstaneva, se previjeva, greva do hladilnika in hoče "ogut" (=jogurt) in že skoraj začne jest, ko me spomne, da sem pozabila "kuf" (=kruh). Pa sem res pozabljiva! ;) Potem pa si nadrobi kruh v jogurt in ga je. Malo. Ko konča pobrišem jogurtovo jezero na mizi in pod stolčkom. Potem pa kar šiba sem in tja teče in se zraven dere "mami tečem"!! :angel: Pa greva v kopalnica in mi prvič odpre vrata. Za to še ne vem, a naj bom vesela al ne! :zmeden2: Pa greva ven, pa mi pravi "mami munesem odo" (=mami prinesi vodo). Pa je ne, ker je še premrzlo. Ona bi se ves čas z vodo igrala.:racka: Pa že kar 12 zobkov ima! Nekaterim se mogoče zdi veliko ampak mi smo prvega dobili šele pri enem letu. Pa pozna rdečo barvo. Ko ji daš kaj rdečega vedno reče "deča". Če hoče rdeč bonbon, pa ji daš drugačnega, ga ne bo vzela! ;) Ko grem v službo mi pa poljubčka mi pomaha in reče "papa mami" in se smeji. :love: Sama zna odpret DVD, dat not risanko in ga zapret. :bravo: (Še dobro, da ni stalno na dosegu) ;) Zna naštet prstke. Sicer so si imena tolk podobna, da si jih ne morem zapomnit. :zmeden: Ko joka mi reče "mami okam". :love: Ko sem ji rekla, da tako velike punce kot je ona ne pijejo več mleka pri mamicah mi je rekla "nič več". Potem jo pa vprašam če bo ona tudi brez mlekca zaspala, pa reče "ne, nočem" :zmeden2: :love: Naštevala bi lahko leta in leta in leta... Za tiste redke izjeme, ki se vam je pa dalo brat do konca pa: Moja je najlepša, pa vaši so tudi najlepši. Moja je najpametnejša, pa vaši so tudi. Vsi so polni ljubezni, nenarejene dobrote. Vsi so tako popolni. Jaz brez nje sploh ne bi znala več živeti. Nočem. Ker jo imam najraje na celem svetu. Ker je moja pikica, princeska, ki jo bom čuvala celo življenje. Tako popolna si, da ničesar na tebi ne bi spremenila! Lea rada te imam! :love::love::love:
|
|
|
|