|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podtaknjenci
25.8.2009 15:13:29   
lucika
baje bi naj bil zdaj počasi čas za podtaknjence. sem si navlekla domov raznorazne vejice različnih grmovnic, jih lepo vsadila. zdaj pa ne vem, bo dovolj samo dosti ljubezni ali je treba zdaj te čudeže kaj zalivat? koliko in na kako pogosto?
vsadila sem tudi korenine obrezane sivke. menda bi se mogla prijet, se bom pustila presenetit...
kdaj se sadijo spomladanske čebulice, tulipani, narcise...pozneje v jeseni?
še vedno sem začetkih:) ampak imam najlepše balkonske rože na vasi (izjava moje tašče), torej mi kr uspeva:)))))
kdaj pa lahko vrtnice podtikam? tule pred službo imamo take lepe, pritlične:)
še kakšen namig, nasvet...
aja, pa pridno zbiram semenke v kuvertice. samo upam, da bom vtrofla, kdaj se jih seje spomladi...
kaj pa trajnice, se pustijo jeseni, pozimi, ali se jih poreže?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podtaknjenci
25.8.2009 16:01:03   
khurde
Ja, je čas. Jaz vedno podtikam avgusta, mi je stara mama parkrat rekla, da je to mesec, ko je najhujša vročina mimo, zemlja pa še vedno dovolj topla, da se lahko korenine naredijo. Sem podtaknila tudi vrtnice - vse, pač, kar sem imela. Jaz jih zalivam po potrebi, če je vročina bolj, če je mokro, pač ne. Včasih je tudi samo ljubezen dovolj (parkrat preverjeno), samo sem bolj ziheraške sorte. user posted image

Čebulice se sadijo tam nekje oktobra, novembra, itak piše na vsaki vrečki. Sem jih pa že posadila tudi februarja in marca, ampak so ali slabo cvetele ali pa počakale do naslednjega leta.

Trajnice jaz večinoma pustim in zgodaj marca porežem. Pustim jih zato, ker mi sneg in ivje lepo izgledata na teh pomrznjenih vejah in še nikoli ni bilo nič narobe, ker jih nisem porezala prej.

Če podtikam grmovje, kar precej osmukam vejico in globoko dam v zemljo. Npr. vrtnice sem vzela skor 20 cm vejice, osmukala do vrhnih listkov in podtaknila ene 10 cm v zemljo.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: podtaknjenci
23.9.2009 18:47:39   
hanna1
živim v bloku in kaj veliko rožic -predvsem zelenja v našem stanovanju ne morem imeti.Sem pa letos po več letih spet naredila podtaknjence visečih pelargonij,,ker mi edine uspevajo na mojih oknih brez nadstreška,ko jih pere,napiha,...skratka vse po spisku....,nasvete sem pa upoštevala na tem linku Semenarna Ljubljana d.d. • Poglej temo - RAZMNOŽEVANJE PELARGONIJ S POTAKNJENCI,pa trgovka v zadrugi,kjer sem kupovala ta rastni hormon,mi je tud rekla,da podtaknjencev ne smemo sadit v plastične ločke,kar smo včasih pridno počeli,pokazala mi je tud prešano šoto,ki jo sam namočiš in vsadiš podtaknjenec in ob robovih sam malo zadelaš z zemljo,...skratka veliko je tega,nekaj se najde na internetu..forumi specializirani za take  teme,...pa tudi tu gor user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?