!!Tečaj oblačenja!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

st -> !!Tečaj oblačenja!! (3.6.2005 16:09:38)

Kaj narediti da ti pri novorojenčku majčka ne leze gor? Naj razložim! Imam veliko bodijev s hlačnicami a brez rokavov, torej je treba nekaj dati od spod (ali se to obleče čez bodi??)! In če dam majčko (tako ki se zaveže na hrbtu, ker jih tut mam na tone...), pa full gre narazen in gor zleze. Najrajš bi jo zatlačila v pampersko-pa bo! Imam tudi full bodijev brez rokavov ali s kratkimi rokavi in brez hlačnic! Nimam veliko norm.hlač ali majčk!
Veste kaj, poleg materinske šole bi mogli imeti tudi tečaj oblačenja dojenčka? Kaj nabaviti, kako obleči (kao po pravilih!) in kako toplo ipd. Če mal pretiravam - Men ni nič jasn!! Lp

Anonimen -> !!Tečaj oblačenja!! (3.6.2005 17:10:37)

Jaz sem vedno bodi spodaj, da je drržalo plenico in da ni bil nag čez ledvica, čez pa majčko.

afrika -> !!Tečaj oblačenja!! (3.6.2005 17:12:32)

Ojojjjj...ti kar po občutku obleci svojo štručko. Pazi, da ji ne bo pretoplo če je vroče in ne prehladno, če je mrzlo. Če se ti pa v tetra majčkah (ki se zadaj zavežejo) štručka "razkožoha", pa naredi tako: pampersko + majčko, pol pa čez eno previjalno pleničko preveži (očitno ne potrebuješ široko povijat). Sicer pa prihaja najbol vroči del leta in jo boš marsikdaj lahko imela kar v plenički, pa kaj lahnega čez. :)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.6.2005 21:57:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Lianna -> !!Tečaj oblačenja!! (4.6.2005 18:29:16)

Najboljš je bodi...rži pleničko,pa otroček ma pokrit hrbet. Nč ne leze gor. Ostale majčke so pr dojenčku neuporabne. Sej daš lahko recmo ko je toplo bodi brez rokavov, pa eno majčko navadno s kratkimi rokavi. pa je čist dovolj. Al pa celo samo bodi...odvisno kolk je vroče.

Bina01 -> !!Tečaj oblačenja!! (6.6.2005 8:07:13)

Tuki imam pa jaz tudi težave:)-:)-

Končno smo se rešili širokega povijanja, pa so težave v majčkah.
Oblečem jo v tetra majčko + pampers + pajacek. In zgodi se to, da tetra majčka še vedno zleze do srede hrbta, plenička pa do pol rite (še posebej pri možu, ker se močno boji, da ji bo preveč zategnil) Potem pa ima vse zgužvano - pol rite in pol hrbta pa skoraj nage. Tudi povijalna plenica ne pomaga :zmeden2:, pomislila sem,da bi ji čez pleničko dala še "spodnje" hlačke , pa kaj ko jih ni ali pa jih jaz ne najdem.
Tetra majčk pa imam na tone. Pa še vse sem dobila, kupila nisem niti ene.
:zmeden:

Stran: [1]