Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:27:56
|
|
|
|
živa
|
Hoj! Ker moj skoraj dvoletnik nima dosti spodnjih delov trenirk za vrtec - torej hlač - me zanima, kje naj jih kupim čim bolj poceni. Rabim št. 92. Saj vem, da so recimo v h&m dokaj ugodne, ampak če jih kupim recimo 5, me pride 40 evrov, to se mi zdi pa že celo premoženje ... V Mani sem jih kupila res poceni, ampak ker je najmanjša številka 4, so mu še predolge in jih bo pač ponosil triletnik. V Kiku nisem našla nič, v C&A tudi ne (no ja, mogoče sem imela ravno smolo in niso imeli). Prosim za nasvete - in če veste še ceno, bi bila sploh vesela. Lp, živa
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:33:28
|
|
|
|
J.L.
|
probaj v NKDju, spada pod Mano.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:43:39
|
|
|
|
živa
|
Kje pa je to? Sem iz LJ, ampak pridem tudi na Gorenjsko . Lp, živa
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:46:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Hoj! Ker moj skoraj dvoletnik nima dosti spodnjih delov trenirk za vrtec - torej hlač - me zanima, kje naj jih kupim čim bolj poceni. Rabim št. 92. Saj vem, da so recimo v h&m dokaj ugodne, ampak če jih kupim recimo 5, me pride 40 evrov, to se mi zdi pa že celo premoženje ... V Mani sem jih kupila res poceni, ampak ker je najmanjša številka 4, so mu še predolge in jih bo pač ponosil triletnik. V Kiku nisem našla nič, v C&A tudi ne (no ja, mogoče sem imela ravno smolo in niso imeli). Prosim za nasvete - in če veste še ceno, bi bila sploh vesela. Lp, živa Jah, kaj čmo, otroci pač stanejo.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:47:44
|
|
|
|
tintin
|
Firma Idexe - stanejo ene 5 evr/komad. Trgovino imaš v Kranju (Tuš), v Lj. pa prodajajo Idexe v Nami. Sem bila ravno danes in imajo ful trenirk.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:47:52
|
|
|
|
kasso
|
kik
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:48:47
|
|
|
|
živa
|
Ok, Volga, vem, da otroci stanejo, ampak glede na to, da sem zadnjič v Mani za 5 spodnjih delov trenerk in 2 majici s kratkimi rokavi plačala 20 evrov, se mi zdi 40 veliko, sploh ker bodo najbrž v 3 mesecih strgane in popacane. J. L. in tintin, hvala. V Kiku pa jih nisem našla.
< Sporočilo je popravil živa -- 25.8.2009 12:49:40 >
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:57:54
|
|
|
|
svita
|
Meni pa se za 5 hlač od trenirke dat 40evrov pa to od h&m ne zdi drago,ker sem jih jaz že kupila pa so mi kar fajn kvaliteta.Od KIKA jih jaz ne bi kupovala ker mi od tam res ni nič všeč.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:00:50
|
|
|
|
emaa
|
Pa v Takko so po 7€, v Idexe bom šla jaz pogledat, ker pri dvojčkih, ki nosita isto številko zapravim za take stvari celo premoženje. Idexe je tudi v Domžalah.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:03:12
|
|
|
|
tintin
|
Idexe je meni kar fajn. Ni vse poceni, ampak enobarvni deli trenirk (imajo sive, rdeče, rjave in modre) so ok, dvodelne trenirke so od 12-16 evr. (hlače + jopica na zadrgo s kapuco ali pulover), majčke enobarvne 4,5evr, pisane pa od 6-9,5 evr. Kar ok.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:04:26
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa pri dvojčkih zapravim za take stvari celo premoženje Jaz tudi pri dveh fantih - zato se mi zdi pa 40 evrov veliko. In kar mali poverba, ima navadno že zaplate na kolenih ... Večji pri tej starosti ni hodil v vrtec, zato nam manjka teh številk. Morajo biti pa na elastiko, ker je mali že brez plenic in se mora čim lažje sleči, ko ga lulat.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:05:23
|
|
|
|
tintin
|
idexe so na elastiko.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:06:45
|
|
|
|
živa
|
super
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:53:08
|
|
|
|
Lari
|
Emaa, kje v DOmžalah pa je trgovina Idexe?
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 14:07:51
|
|
|
|
doroteja23
|
Kje pa je v MB Idexe?
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 14:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lari Emaa, kje v DOmžalah pa je trgovina Idexe? V centru mesta v Vele zgoraj (oz. po novem je to Tuš)
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 20:51:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doroteja23 Kje pa je v MB Idexe? Nazadnje je bil v Qlandiji in je ob zaprtju pisalo, da se selijo na Gosposko. Ampak tam jaz trgovine še nisem videla
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 20:59:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Spar, Tuš?
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 21:02:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Pol pa si verjetno v C&A res tak naletela. Mi smo naši tamali kupili sp. del trenerk-2kom.v kompletu za 7,99€, v H&Mu pa je sp.del trenerke 5,99€.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 26.8.2009 8:49:49
|
|
|
|
piko12
|
Jaz sem jih včeraj v šparu kupila po 5.99eur, velikost 92-98. Cene za večje nisem pogledala, so pa očitno glih robo dobili, tako da sem škrata opremila vsaj do pomladi.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 26.8.2009 9:21:03
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pol pa si verjetno v C&A res tak naletela. Mi smo naši tamali kupili sp. del trenerk-2kom.v kompletu za 7,99€, v H&Mu pa je sp.del trenerke 5,99€. Sklepam, da si kupovala za svojo polletnico? Za tako majhne imajo luštne in poceni, tudi po dvoje skupaj, za večje, od št. 92 dalje, pa ne več. In tudi h&m ima trenirke od 92 naprej po ok. 8 evrov in ne po 6. Sicer pa sem šla včeraj res v Namo in kupila 4 od Idexe po 5,90, hvala! Le da jih grem danes zamenjat, ker so tiste za 24 mesecev prav mojemu skoraj 4-letniku . Lp, živa
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 26.8.2009 9:57:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Hoj! Ker moj skoraj dvoletnik nima dosti spodnjih delov trenirk za vrtec - torej hlač - me zanima, kje naj jih kupim čim bolj poceni. Rabim št. 92. Saj vem, da so recimo v h&m dokaj ugodne, ampak če jih kupim recimo 5, me pride 40 evrov, to se mi zdi pa že celo premoženje ... V Mani sem jih kupila res poceni, ampak ker je najmanjša številka 4, so mu še predolge in jih bo pač ponosil triletnik. V Kiku nisem našla nič, v C&A tudi ne (no ja, mogoče sem imela ravno smolo in niso imeli). Prosim za nasvete - in če veste še ceno, bi bila sploh vesela. Lp, živa Za našo tavečjo sem kupovala spodnje dele trenerk predvsem v Kiku. Ti povem, da so ful že preprane, pa ne zgeldajo tako. Zgledajo prav dobro, ima jih pa za v vrtec drajsat. Cena je pa 2 evra. So take raztegljive, fajn material.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 26.8.2009 10:34:32
|
|
|
|
živa
|
Bom šla še v Šiško v Kik pogledat, ker na Rudniku res nisem našla niti enega kosa za fante. Lp, živa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?