April -> RE: Ali lahko zahtevam... (25.8.2009 12:32:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 ...zamudne obresti in sicer za sledečo situacijo. Lani septembra sem naročila h2o sesalec in dodatne krpice. Ker nisem bila zadovoljna, sem ga vrnila v dogovorjenem roku. Res pa je, da sem izmed mislim da 12-ih krpic nazaj pozabila poslati dve ali tri. So me prijazno klicali in opozorili, jaz pa sem to nemudoma vrnila nazaj. Po dolgem času so mi seveda nakazali denar, ampak nisem vedela, da ga je premalo, ker je moj fant dvignil sesalec in ga plačal. V bistvu so mi za nekaj krpic odšteli skoraj 30 EUR. Jaz sem to opazila šele pred kratkim, ko sem urejala dokumente in videla, da nekaj ne štima. Sem jih poklicala, zatrjevali so, da so od mene dobili samo prvi paket. Pa sem našla še listek od priporočene pošiljke, ga poskenirala in poslala na mail. Seveda sem dobila opravičilo, da je prišlo do pomote pri njih in da mi bodo denar vrnili...ampak tega še kar ni. Sedaj pa razmišljam, da bi jim napisala, da zahtevam zamudne obresti, ker je že skoraj eno leto od nakupa. Ali sem mogoče opravičena do njih? ne, temveč upravičena.
|
|
|
|