ZAKAJ??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Gina -> ZAKAJ??? (3.6.2005 22:32:12)

:bravo: PD je suuuper.:bravo: Kaj pa ocene povedo o tebi? Čisto nič. A misliš, da te bo kdo čez 20 let vprašal, kakšne ocene si imela? A se jim boš zdela fajn, ali pa ne. Ocene ne igrajo tukaj vloge. No, toliko je že fino, da narediš, pa da greš lahko potem naprej kamor ti srce poželi, to je pa tudi vse.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.6.2005 22:43:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> ZAKAJ??? (3.6.2005 23:44:59)

Mah kje, sploh ni problem u tem, da bom pd. Samo v teh dveh ocenah. Itak cel junij poslušam, da so ocene vidno padle...in da se mi to konc leta ne bi smel zgodit...in bla bla...pa sem ta mesec vecino stvari full dobro pisala, samo kemija in fizka sta pac taki kot sta.

soncece24 -> ZAKAJ??? (5.6.2005 10:21:42)

Hej fiška. Saj vem da je sr. šola drek pa zajebana, samo to so meni bla najlepša leta življenja. Faks je šele bedn. Ko se kao učiš za svoj poklic in ugotoviš da ti nič kaj se učiš pri tem nebo koristlo. Slo šolski sistem je pač za en veliki drek... Finta pa je, da ko zdaj gledam nazaj na gimnazijska leta (niso še tak daleč nazaj) se pa najbolj spomnim takih stvari kot je ta tvoja informatika. To so zgodbe, ki si jih potem praviš kasneje, ki si jih zapomniš, katerim se potem smejiš. Glede mature pa: sploh ni niti pribljižno tak težka kot strašijo prfoksi. Jaz sem bila vedno komaj dobra, pa z ene drek gimnazije v mb, pa nič kaj učila, pa 26 pik. Najtežja je meni bla slo, drugo pa vse keks. Sicer pa še malo pa bodo počitnice. Če pa ti bo fejst hudo pa se spomni na mene, ki še moram letos 10 izpitov nardit in jih tudi bom, pa čeprav mam 3 ta teden, jaz pa veselo na RR.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]