Koliko časa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Koliko časa (24.8.2009 22:20:58)

imate pripravljeno jed shranjeno v hladilniku? Npr golaž, koliko dni? Večkrat tudi berem, da večkrat kot enkrat pogret jed ni v redu, po navadi pa od znancev slišim, da večkrat pogreješ te enolončnice boljše so. Jaz se jih pač ne upam. Pa ve? 

ThinkPink -> RE: Koliko časa (25.8.2009 7:52:27)

Jaz imam te stvari v hladilniku po 3 dni. V soboto sem naredila polivko za špagete, pa je v pon. bila še čisto ok. Tudi kakšno govejo juho ipd imam po 3 dni. Več še nisem imela. To, da je boljše, če je pogreto večkrat sem slišala za golaž, pasulj in filane paprike.

špelin@ -> RE: Koliko časa (25.8.2009 8:14:25)

Max. 3 dni. In ne pogrevam več kot 1x - torej: skuham in ohladim (oz. zamrznem), potem samo še 1x pogrejem. Nikoli ne pogrevam večkrat - da bi npr. nekaj skuhala, dala v hladilnik, potem pogrela drugi dan, spet dala v hladilnik in pogrela tretji dan. Pogrejem pač potrebno količino, ostalo pustim v hladilniku.

miapia -> RE: Koliko časa (25.8.2009 12:35:56)

Z danes na jutri. Nikoli več. Razen kakšne francoske in podobnih solat, velikonočne šunke itd.

gloria -> RE: Koliko časa (25.8.2009 14:02:36)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Max. 3 dni. In ne pogrevam več kot 1x - torej: skuham in ohladim (oz. zamrznem), potem samo še 1x pogrejem. Nikoli ne pogrevam večkrat - da bi npr. nekaj skuhala, dala v hladilnik, potem pogrela drugi dan, spet dala v hladilnik in pogrela tretji dan. Pogrejem pač potrebno količino, ostalo pustim v hladilniku.

isto delam

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.8.2009 14:11:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Balonchy -> RE: Koliko časa (25.8.2009 23:18:00)

Max. 2 dni...
So tudi nekatere izjeme

Stran: [1]