Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj podariti za 3. rojstni dan? 3.6.2005 14:22:59
|
|
|
|
Primoza
|
kolo; rolerje; roza kuhinjo:)-
|
|
|
|
kaj podariti za 3. rojstni dan? 3.6.2005 14:35:52
|
|
|
|
Meggi
|
Jaz sem za bolj praktične stvari. Konkretno moja princesa bi rabla postelnino za veliko posteljo (oz. kovter)zaenkrat. Takšno otroško. Pa kašno koristno knjigico- meni se še zdaj lušta ta iz desnega kota USPEŠEN OTROK. Al pa kakšne slikanice, al knjigica ki ti kaže kako se kaj nariše, pravljice,.... Uspešno izbiro. Meni ni za kupe plastik, pliškotov,... Morda pa bazen za kopat oni nmali, če ga še nima.
|
|
|
|
kaj podariti za 3. rojstni dan? 3.6.2005 14:47:31
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz sem nečakinji kupila kvalitetne barvice (bolj debele posebej za otroke), šilček, pobarvanko... Najbolj se je zaposlila z mojim darilom. Še za torto je imel komaj čas...
|
|
|
|
kaj podariti za 3. rojstni dan? 3.6.2005 14:54:49
|
|
|
|
ma-ja
|
Moja je bila pred kratkim stara 3 leta. Najraje se igra z dojenčki. Babica ji je pred časom kupila Baby borna in najbolj je bila vesela daril, ki so bila v zvezi s tem (kengurujček, oblekice, planičke...) Drugače pa ima rada tudi plastelin in vse v zvezi z barvanjem in packanjem. Sicer pa je že skoraj poletje in mislim, da bi kaj za na morje tudi vžgalo. :morje:
|
|
|
|
kaj podariti za 3. rojstni dan? 3.6.2005 15:13:29
|
|
|
|
Grascakinja
|
barvice, knjigice in podobno. kaj ustvarjalnega.
|
|
|
|
kaj podariti za 3. rojstni dan? 3.6.2005 15:52:38
|
|
|
|
Urša
|
Mogoče tiste kocke ko se sestavi slikca iz vsake ploskve. Jst sm mela to ful rada. ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.