Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Enostarševske družinice in samohranilke 3.6.2005 14:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Aloha!8) Imam prostorski problem.:( Ko se je zbiralo za mamico stvari, sem pripravila tisto, kar jaz ne potrebujem in Ninika prinesla nekaj, prevoza pa ni bilo, v ponedeljek pa ni bilo več akcije????:zmeden: Vglavnem, prostorska stiska velika, zato bi rada to podarila enostarševski družinici ali samohranilki. Ne poznam nobene, ki bi ji to prav prišlo, seveda nobene prave enostarševske družinice.:zmeden2: Nekaj oblačilc konf.št.38, likalno desko, nov komplet šalic za kavo in še kaj. Če katera pozna koga, pošljem po pošti ali pa si pride iskati. Lp!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Enostarševske družinice in samohranilke 3.6.2005 15:21:23
|
|
|
|
aj@ja
|
Akcija je bila tudi v ponedeljek, vendar se, razen ene, nobena ni oglasila:zmeden2: Če želiš, lahko pišeš na tale naslov in se dogovoriš z Nino. hotbjonda@hotmail.com ali mi pišeš privat in ti dam njeno telefonsko. Lp, Urška
|
|
|
|
Enostarševske družinice in samohranilke 4.6.2005 7:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse lepo in prav...sam prevoza nimam. Nič hudega. bom že našla nekoga, ki bo to potreboval. lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?