Pika Zoja -> RE: hipotetična trgovina v Cityparku LJ - kaj bi se super prodajalo.. (24.8.2009 17:03:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Kot prvo se mi zdi idiotizem oz. bom vljudna....prehud optimizem, odpret trgovino, ki bazira samo na eni "prehodni" znamki,......no to je to. Več ne povem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Meni tudi. Hello Kitty bo mogoce in se do konca leta, potem bo spet nekaj drugega. Že če po otroku sklepam - lani tak čas je bil popolnoma nor na stvari Mojster Miha, pozimi je želel vse od Pujse Pepe, zdaj ima manijo na vlakca Tomažka. Torej če je trgovina zgolj na eni prehodni znamki - potem bi jo kot starš obiskala mogoče 1x ali 2x v obdobju, ko bi moj otrok bil navdušen nad to mačko (pa še to zgolj punčka). Pa glede na to, da ima ogromno stvari Hello Kitty, tudi dodatke, H&M, kar malo dvomim, da bi mu uspela konkurirati s cenami (pončo na kapuco, natikači, denarnice, špangice za lase, sončna očala) - pri teh stvareh, ko otroka precej hitro minejo pa vsi bolj kot ne gledamo, da dobimo čim ceneje. Kaj pa bi 15letnice delale s Hello Kitty pa tudi ne vem.
|
|
|
|