Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 24.8.2009 21:25:22
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tudi še prekuhavam, se mi pa ravno tako kdaj zgodi, da dam tud mal iz pipe. npr. če rabim hladno, jo dodam. Po moje da ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:11:57
|
|
|
|
frulica
|
če ti ni odveč,jo kar prekuhavaj.moj sonček bo kmalu star pol leta,pa mu še vedno prekuhavam.ali pa kupi ono vodo od hipp-a.ampak ko je odprta tri dni jo glih tak moreš prekuhat.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:15:44
|
|
|
|
botrca
|
Moj je star 21,5 mesecev in mu še vedno prekuhavam...ni mi težko, sem se tako navadila, da mi je kar rutinski opravek .
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:16:17
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo kupovali prekuhano nekje do 1 leta.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je pediater rekel, da prekuhavat po 6ih mesecih nima več nobenega smisla, tako da sem jo takrat nehala.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:32:50
|
|
|
|
rebeka84
|
nam je pediatrinja svetovala vsaj do prvega leta
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:34:25
|
|
|
|
Hope2
|
Če imate slabo vodo, bo dolgoročna vplivalo, če ne pa ne Prekuhavala sem do ene 5-6 meseca, zdaj pije costello, iz pipe mu ne dam, ker mi smrdi, je včasih preveč klorirana in včasih ima ful peska not.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 14:42:56
|
|
|
|
misamuk
|
A če mu ne date več prekuhane, jo še vseeno pogrejete, da lahko zmešate z mlekom, ali vzamete samo toplo iz pipe pa zmešate ?
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 14:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo toplo iz pipe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?