ZARA -> HUDI vicevi! (24.8.2009 13:51:32)
|
Pita učiteljica učenike da objasne reč gorila. Javlja se prvi i kaže: To su najveći majmuni, dlakavi.... Drugi kaže: To su ona dva tipa što prate mog oca i štite ga. Treći kaže: Jednog dana nestala je struja i moja majka je zapalila sveću i ona je gorila. Došao muž kući i pita ženu: Gde su deca? Žena kaže: Na engleskom. Muž odgovara: OK, where are the children? Dođe narkoman kod doktora: Doktore, imam dve vesti, jednu dobru, a drugu lošu. Dobra je da sam ostavio drogu. Pa to je sjajno! A koja je loša vest? Ne znam gde sam je ostavio. Kad životinje pričaju kao ljudi, to je basna, a kad ljudi pričaju kao životinje, to je Bosna. Zašto kamikaze nose kacige? Iz zajebancije! Pitali Cigu: Šta bi uradio da ti polome ruku na tri mesta? Pa ne bi više išao na ta mesta! Upoznao mladić devojku i počeo da joj se hvali: Pogledaj moj sat, vidi ko je dobar. A devojka će: Pa nije ništa specijalan. Jeste, jeste - odgovara mladić - može da predvidi budućnost. Kako? - upita devojka. Lepo. Evo, vidi, pogledam na sat i vidim da nemaš gaćice. E, baš nisi pogodio, jer ih imam! Na to će mladić: Bogami, opet žuri pet minuta. Šta radiš kada te jure avion, tenk i svemirski brod? Kažeš Cigi da zaustavi ringišpil. Koji auto možeš voziti 120 km/h po makadamu? Službeni. Posle mesec dana zabavljanja, kaže devojka svom dečku: Pa, dragi, mislim da je vreme da me predstaviš svojoj porodici. Na to on reče: Neće moći. Žena mi je na poslu, a deca su u školi. Kako se zovu dečje novine za cigansku decu? Cicigan".
|
|
|
|