ksenjak -> RE: vstajanje ob 6uri zjutraj (24.8.2009 11:12:25)
|
Ej, to se pa tudi jaz ničkolikokrat vprašam, od kje jemljeta energijo. Še posebej med vikendi popoldan, ko Lanej že dobri dve leti ne spi, Kiara mi ga je pa tudi začela sračkati. Vendar v vrtcu še vedno oba popoldan spita in jima je to dovolj. Pa Kiara je vsaj taka, da če popoldan ne spi ali premalo, potem zvečet zelo hitro v posteljo pade. Lanej pa ne, bolj je utrujen in zaspan, težje gre zvečer v posteljo in je zjutraj ponavadi slabe volje. Mogoče samo še to, jaz zjutraj uporabljam trike, še posebej pri Laneju. Ali da bo dobil bonbonček, če bo pridno vstal (no, zadnje čase žal to ne pali več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), ali da bomo popoldne delali nekaj, kar si želi, ali da lahko v vrtec nese najljubšo igračko, za katero naprimer ne vidim rada, da jo nosi,... Ma kaj pa vem, sama ju najbolj poznaš in včasih bo prišlo tudi tako, da boš morala kaj obljubiti, ju vzpodbuditi. Ti pa tudi polagam na srce, da se tega reda držite vsak dan in naj bo ura vstajanja vsak dan približno enaka. Jaz včasih že kar resno pridem v njegovo sobo in rečem, zdaj bo pa treba vstat, saj moram v službo. Če se še takrat obrne stran, ga pač dvognem in nesem v kopalnico na školjko. Tam se potem ponavadi čisto prebudi in ni nobenih težav več. lp
|
|
|
|