Taanikaa
|
sonček jst sem bila ravno danes v vrtcu,naj povem,da je moj mali star dobrih 14 mescev in kobaca,tudi še ne hodi,se je pa ravno včeraj začel sam na noge postavljati in istočasno hoditi ob kavču ,rekli so mi da sploh ni problema,ker mali še ne hodi,je veliko takih,pa tudi če bi bil edini,nič hudega,bo že..stolčke za hranjenje imajo v pomanjšani verziji od odraslih le z naslonjalom za roke..pri nas bo v skupini 12 malčkov,heterogen odelek-različne starostne skupine letnik 2007-2008,v prostoru so tudi trije kinderpeti+ležalniki,naš niti še sam ne je,pa ga bodo že naučili,rekla pa mi je še to,da bi mogoče bilo bolje,da ga nebi uvajali,pač pa prvi dan pripelješ,si nekaj časa tam,potem greš in samo prideš ponj,iz njihovih izkušenj je to bolje,tko da mi bomo tko ravnali,itak sem pa doma,imam tisti teden dopust in bom dosegljiva na tel.in sem tam v minuti če bodo vzgojiteljice poklicale..nič se bat,čim manj komplicirati in bo vse vredu,mogoče bo na začetku krizica,drugače jim bo pa lepo tam v to sem prepričana,svetujem pa ti,da greš v vrtec v teh dneh,nobena te nebo odgnala in vse lepo povprašaš,se pozanimaš,pa boš pomirjena,mislim da je nam staršem težje in bolj hudo,ko gredo malčki v vtrec,kot pa njim. ,aja pa mi imamo tudi sestanek šele 31.8.
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 24.8.2009 12:23:19 >
|