Jedilnik na dopustu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 12:51:09)

A ste morda kaj kuharsko razpoložene?

Jaz počas gruntam, kaj bomo jedli na dopustu (če bo regres upam da za 14 dni). Gremo v mini apartma za 3 + eden v trebuščku.

Seveda enostavna hrana primerna za vročina in še neki za mamico, ki ne je mesa.

Vem da ste odlične kuharce.

baguSka -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 12:53:42)

Moj jedilnik na morju:

zajtrk = jogurt
malica = sadje
kosilo = solata
malica = sadje
večerja = sladoled

Grascakinja -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 12:55:08)

špageti na miljon načinov, solatke, rižotke, hrana z žara. Kup sadja.

india -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 13:00:18)

Mi smo si lani nesli s seboj za 2x lazanje in kanelone ( lahko polniš tudi z zelenjavo),pa čufte, riževe solate se priležejo na taki vročini, ali testeninske, pa recimo hrenovke in skleda solate,...:miska:

AnBan -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 13:20:12)

Pašta na 100 načinov, pa zravn paradajzova solata...pa kakšna mineštra, piščančji zrezek..zelenjavna rižota...drgač pa kakšne konzerve šibajo...v glavnem kuham take stvari, da imam v pol ure končano.

Meggi -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 13:26:22)

rES NISEM S PRIMORSKE pa rabim mal razlage. Kako zgleda mineštra oz. pašta. Recept. (Jaz bi kar neki skup nametala sam pol je okus tak čuden)

Grascakinja -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 13:29:25)

pašta = testenine
mineštra = enolončnica

AnBan -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 13:31:49)

no sej je že pupa25 razložila:bravo:...tle na gorenjskem moji ljubi pašti rečejo tudi makaroni, mineštra je pa zelenjavna enolončnica.

Anonimen -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 18:58:57)

Če imate možnost žara, definitivno zelenjava na žaru: paprike, bučke, melancani, na bučke in melancane lahko naložiš mozzarello in paradižnik s timijanom ali baziliko na koščke narezano, lahko popečeš kruh in daš gor paradižnik+mozzarello+baziliko, solate na sto načinov, rižote (tudi mrzle), pašta na sto načinov, ogromne sadne kupe, skuta na sto načinov,...

Če ne ješ ne mesa ne rib, potem je prava rešitev zagotovo nemastna skuta in pusti siri.

Mojca20 -> Jedilnik na dopustu (3.6.2005 20:15:35)

Baguska kako pa preživiš s to hrano? Tok jest pojem sam za malco!:zmeden:

Stran: [1]