taška30 -> nočna plenica pri 4,5 letih (23.8.2009 16:07:40)
|
Pozdravljeni, prosim za mnenja. Stvar je sledeča, hčerka bo stara 4,5 leta. Podnevi je suha od cca 2.leta, ponoči ima plenico - vsako jutro polno, ne vem če je bila suha 5x do sedaj, ne zaporedoma. S tem se jaz sploh ne obremenjujem, pač sem jo pustila, bo že. Sedaj pa je njena mlajša sestrica, ki je glede tega očitno narejena iz drugačnega testa, postala suha podnevi in ponoči in si tudi starejša želi biti brez. Torej smo poskusili (pravzaprav tašča sedaj ko je bila pri njej na počitnicah) z zbujanjem ponoči. 3x je sploh ni mogla prebudit (na kahli je spala dalje) in seveda ni lulala in pol ure zatem je bila mokra, no, naslednje 3x jo je pa res s težko muko prebudila in je lulala in potem ostala suha. Ampak ko sem včeraj to poskusila še jaz, je sploh nisem mogla zbudit (pa sem jo nesla v kopalnico na luč), imela je odprte oči, ampak videla nič, koma totalna, lulala ni, na koncu je kar jokat začela: spat bi šla.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Sem jo nesla v posteljo in se trdno odločila, da je ne bom več mučila s tem zbujanjem. Problem je ker res spi ko top, z njo lahk delaš kar hočeš, pa se ne zbudi. Zdaj pa vprašam še vas: - ali naj še poskušam (glede na to, da si sama res želi it spat v hlačkah in govori naj jo zbudimo) - ali naj ji dam plenico nazaj gor in pustim času čas (ta varijanta mi je bolj humana), samo mi je zaradi nje same težko - kaj tretjega? Hvala za mnenja. Lp
|
|
|
|