Previjanje deklice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

rina22 -> Previjanje deklice (22.8.2009 18:56:14)

Pozdravljene,

patronažna sestra in v bolnici so mi rekli, da nikakor in nikoli ne smem nič brisati moji deklici med sramnimi ustnicami. Zdaj pa me zanima, kak pa je z blatom? Ker se mi zdi, da ima nekaj blata med sramnimi ustnicami, a tega tudi ne smem brisati?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Mislim, da je blato, tako rumenkasto je[sm=zmeden.gif]

Vem, butasto vprašanje, ampak me res zanima.. Prosim pomoč[sm=zmeden.gif]

Katy78 -> RE: Previjanje deklice (22.8.2009 19:00:14)

Ja ta je pa dobra. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Valda jim zaide blato tudi tja, moj ima tudi velikokrat, če kaj takega poje, celga lulčka pokakanega in isto je verjetno pri punčki, sploh pa potem ko so večji, ko se nonstop kotalijo in izvajajo akrobacije in si vse razmažejo. Pa so kaj rekli zakaj se tega naj ne bi smelo?

Čebel@ -> RE: Previjanje deklice (22.8.2009 19:03:38)

normalno da jo umiješ tudi tam.....umakni velike sramne ustnice in umij....mi je pa čudno da ti ni noben pokazal kako se jo umiva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Previjanje deklice (22.8.2009 19:35:45)

Meni so rekli,da ji ne smem prevec razpirati sramnih ustnic in ji jih tudi nisem.Vato fejst namocis v vodi in ji narahlo izmijes.Gre vse stran,brez problemov.

Taula -> RE: Previjanje deklice (22.8.2009 20:56:16)

Ja menda da jo umiješ, ker gre blato lahko notri. Lepo nežno razpreš in umiješ. Tako so mojo previjali v P v Lj in isto patronažna.

romana24 -> RE: Previjanje deklice (22.8.2009 23:59:35)

Tudi meni so že v P povedali da ne razpiraš sramnih ustnic, samo seveda če se pokaka in gre blato tudi tja. Drugače pa samo narahlo opereš.

rina22 -> RE: Previjanje deklice (23.8.2009 12:28:25)

Hvala vam za odgovore. Tudi meni so rekli, da nikakor ne smem razpirati sramnih ustnic, in da nikoli nič tam ne smem bristi. Samo mi je pa bilo čudno, zakaj ne smem očistiti kakca od tam[sm=zmeden.gif] Vglavno, jaz sem jo očistila, saj ne more biti umazana. Se še kaj vname. Halo???

Hvala vam[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

mateyka -> RE: Previjanje deklice (23.8.2009 14:13:35)

fora je samo v tem, da moraš pazit da ga ne potisneš še bolj notri. ampak za to maš vatko in čistiš previdno. to je vse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pri novorojenkah pa imajo tam eno sluz in je lulika itak malo zlepljena od tega in kakec ne more notri. potem se to spuca in takrat pač počistiš kakec, ki zaide med sramne ustnice.

zmajaz -> RE: Previjanje deklice (23.8.2009 15:09:11)

Itak, da je treba tudi tam očistit. To je tudi meni patronažna rekla, da po spolovilu nič šarit - ampak velike sramne ustnice lahko brez skrbi nežno razpreš, saj blato večinoma zaide tudi tja in ga je treba očistit - malih sramnih ustnic pa res ne smeš razpirat.

Stran: [1]