marjetka1975 -> RE: Vrednosti beta Hcg in prazna GV (22.8.2009 22:48:35)
|
Pozdravljena, žal mi je da je tebe tudi doletelo enako [sm=smiley13.gif] ne morem ti odgovoriti na vsa vprašanja lahko pa ti probam odgovoriti na nekatera: V katerem tednu je G posumil na prazno GV in koliko UZ ste imele zatem, da so diagnozo potrdili? Je bila vasa GV lepo okrogla ali pa kaksne drugacne oblike (ker sem slisala, da G radi 'vidijo' okrogle GV in, da je drugacna oblika slab znak)? Jaz sem v bistvu čakala na G pregled, čas dopustov in moja G je bila oz je še ves avgust na dopustu. Sem pa posumila, da nekaj ni v redu, ko sem začela krvaveti med 9 in 10 tednom, zaradi česar sem šla na urgenco. Tam me je zdravnica pregledala in ugotovila da imam GV sploščeno. In to ni dober znak. GV naj bi bila okrogla. Ker ultrazvok ni bil jasen in kljub temu, da bi plod moral biti jasno viden, pa ni bil, me je ponovno naročila na pregled čez 3 dni. Kaj se zgodi, ce potrdijo diagnozo. Moram na ciscenje ali cakam, da splavim sama? Zaenkrat nimam nobenih znakov SS. Nosecniski znaki so pristoni, ceprav manj intenzivni kot v 1.[sm=nosecka.gif]. Če ugotovijo prazno GV te ponavadi pošljejo na čiščenje. jaz sem sicer zdravnico prosila, da bi se sama sčistila, pa mi je rekla, da nosečnosti, ki se končajo kot SS pred 7 tednom pustijo, da se telo samo sčisti, kar je pa več, pa v naše dobro pošljejo na čiščenje. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. Želim ti veliko sreče in upam, da bo vse v redu! Srečno!
|
|
|
|