Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa še tole si preberite 3.6.2005 11:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da ne bom usekala mimo, ampak meni se zdi, da 10-letnica ne more imeti takega sloga pisanja. Zgodba je vsekakor prepričljiva in verjetno resnična, ampak napisal jo je pa po mojem mnenju odrasel.
|
|
|
|
Pa še tole si preberite 3.6.2005 11:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda jo je napisal odrasel. Je pa grozna in zelo, zelo ganljiva.
|
|
|
|
Pa še tole si preberite 3.6.2005 12:23:55
|
|
|
|
baguSka
|
Jst bi pa rekla skor 100% da ga lahko ma tud 10 letnica. Ne da se hvalm, ampak v tretmu razredu sem tud jst pisala take romane.. no zgodbice.. spise.. No zdej pa ne več - pomoje!? Že doug nism nč napisala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2005 12:28:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Pa še tole si preberite 3.6.2005 12:30:17
|
|
|
|
BONI*
|
Pogosto se veleumi skrivajo tam, kjer jih najmanj pričakuješ. Zgodbo je lahko napisala sama, nekdo pa jo je pregledal in popravil za objavo. Je pa res srce parajoče Lp, Boni
|
|
|
|
Pa še tole si preberite 3.6.2005 12:32:53
|
|
|
|
baguSka
|
No mogoče res. Njena spremljevalka..
|
|
|
|
Pa še tole si preberite 3.6.2005 21:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A potem Saara ni 10 let stara, če je zgodba izmišljena? Če pa je, pa upam, da jo bo kdo opazil in vodil. Ker iz te deklice bi res lahko še nekaj bilo. Saj je že!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?