ronja -> RE: Ali je vaš otrok vedno pripet?? (23.8.2009 12:01:49)
|
Ja, VEDNO je pripeta! Ne, NE PRETIRAVAŠ! ja, tudi jaz bi bila besna ko ris! ja, mora se zmenit s svojimi! Pa mora bit tok ojšter, da bojo dojeli, da male ne bojo več videli sami brez vajinega nadzora, če se to še kdaj zgodi! Moja mami je našla en avtosedež in tega imajo zdaj njegovi v avtu in če kam grejo, se ona vozi v tistem zicu - jaz pa pridem dol pogledat, kadar ga vmes dajejo ven - da preverim, če je dobro pripet. Me sicer malo križem gleda njegov fotr, ampak mi je čisto vseeno, ker dokler se zgodi, da ga kdaj narobe pripne, bom to lepo pripenjala, ker si ne bi NIKOLI odpustila, če bi se ravno takrat nekaj zgodilo! Samo dve punčki imam in obe sta nenadomestljivi! če se kaj zgodi, mi prav nič ne pomaga, da se je to zgodilo 500 m od doma! Z mojo mami sem se že skregala, ko je hotela mali zamenjat med vožnjo plenico (smo se vozili na poroki do gostilne, za katero nismo vedeli, kje je, zato nismo mogli kar nekje ustavit), pa sem rekla, da bo pač počakala in se drla 10 min. bo pa še vedno živa. Ko je najedala in najedala, sem kljub vsemu ustavila, ker se mi ni zdelo varno, da jaz tako živčna vozim in ko smo se ustavili, sem tamalo zrihtala, potolažila, potem pa mami lepo nadrla, da je dojela, da niti pod razno in od takrat dalje ni več problemov. Oče si niti ne upa, on je že nam skoz težil, da smo bili privezani, čeprav takrat še ni bilo teh stolov. Ampak privezani smo bili. njegova dva pa imata zdaj ta stolček in je problem rešen. Brat nikoli ne pomisli, da bi peljal brez stola (se kdaj zafrkava, samo vsi vemo, da je hec). Sem za kompromise, ampak popolnoma nekompromisna sem pa, ko gre za življenje ali hude nesreče mojega otroka! Sori, ne!
|
|
|
|