Malancani (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

sabina1345 -> Malancani (22.8.2009 12:45:04)

Kdaj se lahko uvedejo in kako jih naj pripravim??

Hope2 -> RE: Malancani (22.8.2009 14:18:07)

To pa tudi mene zanima. Pripravla mu bom pa tako, da mu ga na olju skupaj z bučko prepražim ali pa na žaru.

Pika Zoja -> RE: Malancani (22.8.2009 14:20:24)

Se ne spomnim točko, nekje po 9.mesecu sem jih dala, ko je že je del goveje meso in pelate in se celo spomnim, da sem jih prvič polnila.

Katy78 -> RE: Malancani (22.8.2009 18:56:48)

Moj jih je že jedel, in sicer sem jih dala v zelenjavno juho. Zakaj pa jih ne bi smeli že takoj ob uvajanju GH?

Hope2 -> RE: Malancani (22.8.2009 19:51:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Moj jih je že jedel, in sicer sem jih dala v zelenjavno juho. Zakaj pa jih ne bi smeli že takoj ob uvajanju GH?

Jaz jih nisem upala, ker napenjajo, so razhudniki. Zdaj pa mu bom že uturla, bomo videli kaj bo reklo njegovo črevesje.

Katy78 -> RE: Malancani (23.8.2009 7:39:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Jaz jih nisem upala, ker napenjajo, so razhudniki. Zdaj pa mu bom že uturla, bomo videli kaj bo reklo njegovo črevesje.

No, tega pa nisem vedela. Ampak našemu malčku ni bilo nič, je pa res, da jih v juho nisem dala prav veliko, saj je še druga zelenjava notri.

Abra -> RE: Malancani (23.8.2009 12:32:11)

To sem se jaz tudi že spraševala, mislim pa, da ni dobro preveč zgodaj ravno zaradi napenjanja. Pa ravno tega ni na seznamu patronažne [sm=smiley36.gif] Paradajzov pa skoraj do leta ne. Jih bom pa najbrž kar zdušila in kasneje dodala malo oljčnega olja, kot pri ostali zelenjavi. Al pa kar po grško, še v olupku popekla in pol sredico zmečkala in začinila.

sanelaa -> RE: Malancani (24.8.2009 17:01:04)

malancane sem prepražla skupaj z bučko, korenčkom in piščancem, podušila, dodala riž in vodo ter naredila kao neko zelenjavno rižoto. je zmazal kot velik. 

Stran: [1]