Kaj zraven krompirjeve juhe z avokadom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

zvesta -> Kaj zraven krompirjeve juhe z avokadom (22.8.2009 11:16:57)

Kot že naslov pove...

Kuhala bom krompirjevo juho z avokadom, ki seveda ne možu ne deci ne gre preveč v rit. Ampak tudi zame je lahko kdaj kaj. Zdaj bi jima pa vseeno naredila nekaj zraven, da se potem do sitega najesta.

Torej, kaj zraven?

Pa hvala za vse nasvete!

sonček33 -> RE: Kaj zraven krompirjeve juhe z avokadom (22.8.2009 13:00:10)

Zvesta nimam pjma kaj zraven, morda kakšni polpeti pa solatka. Bi me pa zanimal recept za tole juhco.

zvesta -> RE: Kaj zraven krompirjeve juhe z avokadom (22.8.2009 13:11:34)

Ma, sem se že nažrla juhe.... Mojadva sta si zmislila, da bosta na vrh ražnjiče... Kakor jima paše...

Recept je pa enostaven...

Krompir nakoščkaš in zaliješ, jaz dam zraven eno koscko z oljčnim oljem, lahko je navadna zelenjavna kocka... Ko je krompir kuhan, ga na grobo pretlačim, da nastanejo grudice. Dodam malo česna v prahu (originalno naj bi ga bilo veliko, d aje pekoče, ampak ker imamo dete, ga damo malo), malo koprca in malo žafrana, da da barvo. Po potrebi še malo soliš (zeliščna sol ni dobra).

Potem pa v krožnik daš žlico kisle smetane, nasekljan svež petršilj, nakockan avokado in preliješ z juho. Mmmmm... Kdor ima rad, zraven fino paše še parmezan.

sonček33 -> RE: Kaj zraven krompirjeve juhe z avokadom (22.8.2009 13:12:57)

Njami. Thx

zvesta -> RE: Kaj zraven krompirjeve juhe z avokadom (22.8.2009 13:13:43)

Pa dober tek in poročaj, kako ti je všeč.

PS: Leklerk ima zdaj zelo ugodno avokado.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.8.2009 14:07:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Hope2 -> RE: Kaj zraven krompirjeve juhe z avokadom (22.8.2009 14:12:47)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kot že naslov pove...

Kuhala bom krompirjevo juho z avokadom, ki seveda ne možu ne deci ne gre preveč v rit. Ampak tudi zame je lahko kdaj kaj. Zdaj bi jima pa vseeno naredila nekaj zraven, da se potem do sitega najesta.

Torej, kaj zraven?

Pa hvala za vse nasvete!

Pol pa naj bo tvoj dan, njima vrž v tole juho hrenovke, pa nimaš nič dela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ko sem bila mala smo v krompirjevo juho vedno kuhali hrenovke, tole z avokadom si ne predstavljam ampak najbrž ni slabo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]