|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   WC
3.6.2005 11:18:44   
smrka
Sem v 33t 4d, pijem tablete za železo. Kar mi je cudno sem zacela vsak dan hodit na vecjo potrebo, kar se prej pri meni ni dogajalo. Ko me prime me za par sekund zaboli v trebuhu in mravljinci mi grejo po telesu. Ali je to normalno?
:kuza:
lp vsem skupi
smrka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   WC
3.6.2005 11:44:49   
Andy13
smrka, menda je to na koncu, ko ti teža trebuha pritiska navzdol popolnoma normalno.
Nikar se ne sekiraj, no, se bodo oglasile še tiste, ki so že rodile.

Lp, Andy

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   WC
3.6.2005 11:47:06   
Anonimen
Ja ja, jaz take prebave, kot sem jo imela v nosečnosti, nisem imela nikdar prej, ne potem. :(

Ti samo uživaj! 8)

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   WC
3.6.2005 12:14:26   
nik-a
Oj!
Men se tudi to zdaj dogaja, prej pa tudi po par dni nič. In ko sem brala, da si v nsečnosti lahko zaprt, sem si mislila - o to bo še fešta. Pa je zdaj čisto drugače.

Lp!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   WC
3.6.2005 13:09:48   
LONA13
Tolk dobre prebave kot jo mam jest v nosečnosti še nikol nisem imela. vsak dan ob isti uri......

:sloncek:Polona:nosecka:

Jemljem pa magnezijeve tablete.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   WC
3.6.2005 13:51:17   
Talči
Jaz pa občasno popijem samo kakšno šumečo kalcijevo ali pa magnezijevo tableto, pa grem tudi vsak dan lepo na WC.
Pred nosečnostjo pa daleč od tega. Tudi gibljem se zdaj ne bistveno več, je pa res, da pojem več sadja.
Ko bi le bilo tako tudi potem....

LP
Talči

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   WC
3.6.2005 13:51:58   
kimi
Jaz grem tud redno na wc odkar jemljem tabletke za železo:bravo:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   WC
3.6.2005 13:59:02   
devička
Ampak .... kolikor vem, železo zapira? :zmeden:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   WC
3.6.2005 14:04:20   
smrka
mislim da smo si tako razlicne da na ene zelezo deluje drugace. Meni je pospesilo prebavo :)
:kuza:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   WC
3.6.2005 14:07:52   
rozi81
Odkar jem železo grem od 2x do 3x na dan in da ne omenjam občasnih drisk kar pol pomeni tudi po večkrat na dan.

Tko to je!

LP S:nosecka: in :duda:37t

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   WC
3.6.2005 14:52:58   
muki1
jaz sem nehala jemati železove tabletke ker sem imela take krče in driske, da sem postala v minuti vsa prepotena in sem komaj uspela na wc odhiteti. Pa to je bilo že kaka dva tedna po porodu, saj sem bila slabokrvna in sem morala jesti železo. sem raje špinačo in motovilec jedla na tone.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
3.6.2005 18:20:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?