Zanica -> RE: Bolj, ko gledam Ikeino pohištvo, manj se mi dopade... (26.8.2009 8:47:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 kjava, meni v ikei ni všeč nič. v katalogu mogoče še kaj, v živo pa čisto nič. sploh ne razumem te evforije, ki jo je deležna ta štacuna. ok, poceni je, to je pa tudi vse. Pa še en poglavitni faktor je.....TAKOJ dobiš in ne čakaš tri mesece, da ti sedežno pripeljejo, po možnosti še narobno..... Je pa design pohištva malo drugačen od našega, Lesnininega....vendar, ker so meni bolj všeč ravne linije, brez kakšnih pretiranih čičkarij in naborkov, mi je Ikea zelo všeč.....je pa res, da pa moraš pri Ikei malo sam merit in preračunavat.....tudi sestavljat.....vsak človek pa ni tip za to...... A če kupiš kuhinjo v Lesnini, jo dobiš sestavljeno? Kamorkoli greš moraš sam merit, ampak v vsaki trgovini ti izrišejo kuhinjo-samo morate bit pozorni-v nekaterih trgovinah je izris kuhinje/kopalnice brezplačen OB NAKUPU kuhinje, se pravi, za izris drugače moraš plačat. Za ikeo vem da to ni tako, tudi si lahko zdownloadaš njihov program za risanje kuhinj (imajo že gotove elemente v programu) in ti pol sam zračuna ceno. Sestavljat moraš itak vso pohištvo kjerkoli ga dobiš. Sam ikeino pohištvo sestavit ni problem.
|
|
|
|