miševi -> pleničke stran (3.6.2005 10:42:54)
|
Lepo pozdravljene! Naša frajlica bo avgusta stara 3 leta. Ker je lepo in toplo vreme, sva se z :love: odločila, da ji počasi odstraniva pleničke. Pa me zanima par stvari v zvezi s tem. Koliko časa otroci rabijo, da osvojijo to veščino? Evo, ravno sedaj sem prekinila pisanje, ker je povedala, da jo lulat:bravo:. Včasih ji pa še vedno uide... Ali ste jim med popoldanskim spanjem in ponoči na začetku še natikale pleničke? Ker je zmanjkalo plenic, sva kupila en paketek teh, ki so kot hlačke in ji rekla, da so to posebne hlačke za ponoči in da mora tudi povedat za na stranišče:zmeden2:. Kaj pa daljša vožnja z avtomobilom in daljše nakupovanje? ali ste se odločile, ko ni več plenic, ni več plenic ali ste v tem primeru še dale gor? Če ne, kaj ste dale čez avtosedež (za vsak slučaj)? Ali ste jih na začetku same spraševale na vsake toliko časa - npr. ali te lulat, kakat... Vem, da sem postavila kar kup vprašanj. Vse ostale stvari so se mi zdele neproblematične za izpeljat, tole pa mislim, da terja malo več pozornosti in udejstvovanja. Drugače je ne siliva, tudi okregava je ne, pa čeprav se je včeraj zraven še pokakala v hlačke. Pač rečeva, ja saj drugič boš pa povedala, kajne... Saj ni nič hudega, itd... Hvala za vse odgovore. Nam bodo zelo v pomoč:rozica::rozica::rozica:.
|
|
|
|