RE: Prvič v vrtec in nova gripa (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Lianna -> RE: Prvič v vrtec in nova gripa (31.8.2009 22:41:00)

Pa pusti otroka doma. Bo vsaj kakšna mama, ki res potrebuje varstvo dobila namesto tebe prostor.

takotako -> RE: Prvič v vrtec in nova gripa (1.9.2009 23:01:28)

Če se tako razmišlja potem je boljše otroka pustiti doma ker v vrtcu ni na preži samo zdaj ta virus ampak so vedno kakšni virusi. Potem takem je boljše da se jih zapre doma v sobo pa čez okenček dajat hrano. 

Pa še to... jaz to da je otroka njabolje pustiti doma do tretjega leta samo z mamo ne podpiram ravno. Moj je šel z 11m v vrtec, ker pač nisem mogla drugače. Sam je imel družbo pa tudi prijatla je zelo zgodaj dobil... Ne vem no še ni tri leta star pa se prav vidi kako uživa z otroci. Tako da jaz prav podpiram to da gredo v vrtec.

NELY84 -> RE: Prvič v vrtec in nova gripa (2.9.2009 16:48:25)

Ne razumem zakaj se vedno ko kateri pač ne odgovarja vprašanje ali odgovor razburjate.Tudi jaz se strinjam da je za otroka pametno da gre v vrtec in da se druži z vrstniki, malo pa me razkurijo tako primitivni odgovori kot so na primer da naj otroku dajem čez okno za jest če bo ostal doma.Rajši ne piši in ne odgovrjaj ker so takšne neumnosti odveč.Če človeka zanima še mnenje drugih to ne pomeni da moraš biti cinična.Zaradi takšnih odgovorov me sprašujem rada po forumih 100 ljudi...100 čudi.

takotako -> RE: Prvič v vrtec in nova gripa (2.9.2009 21:42:22)

Ne ne gre se zato da sem cinična in nisem rekla da mu dajaj tako za jest-samo hočem ti razložit da če ne bi bla ta gripa je pa 100 drugih virusov, ki so na preži v vrtcu. In tudi nevarni. In da se otroka nažalost ne more zsščtiti pred otroškimi boleznimi. Če bo do krize prišlo z gripo bojo itak vrtce zaprli -najbrž. In to je moje mnenje, ki sem ti ga povedala.
Ker je pač tako da lahko greš ti v trgovino, dobiš bakterijo k si prijela denar, prideš domov, preden se uspeš umiti roke ti otrok skoči v naročje in ga dobi...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]