|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
2.12.2009 14:25:20   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ne, jaz sem še tu, sam sem mogla podojit vmes, pa 2x smo sračkali user posted image Očitno ima ob polni luni sralne dneve user posted image user posted image Že včeraj je 3x sračkal, ker običajno samo 1x user posted image

Moj tamali ima danes tudi sralni dan..neki je driskast, upam, da ne bo kej resnega, ker ati ni glih najbolj zdrav, sma sumila na odojka, pa zgleda, da to ni to.user posted image user posted image user posted image

Uvajanje GH...ma ne komplicirat, kolegica je poslušala pametne nasvete in dojila 8 ali 9 mesecev, nič mu dodajala, pa mali do drugega leta ni hotel nič jest.user posted image . Jaz bom naredla, tako kot pri prvem, nekje pri 5. mesecih mu bom začela počasi uvajat.

Jullie, iz katerih koncev si ti, da imaš Vojnik tako blizuuser posted image user posted image

Jaz imam pa 22 mesecev razlike, pa če je tavečji naspan se imamo superuser posted image user posted image , pa ni v vrtcu, ampak komaj čakkam september, da dam oba, ker M. fuuul pogreša družbo.
v vrtcu pa ni zato, ker ni nikjer bilo prostega mesta, potem sma se pa še za enega odločla (oz. že vmes) pa jaz brez šihta in je bil lepo doma.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.12.2009 14:29:31   
dolenjka
Barika, jaz sem 9 mesecev izključno dojila ker tamala GH sploh ni hotela user posted image POl je pa čez noč začela lepo jesti. Začnejo, ko so zreli. P me je stalno nekaj maltretirala, že od 1 meseca naprej, danes je pa Tara tako luštna, prav nič ji ne manjka in HB da ni po tabelcah, ker jaz in njen ata tut nisva user posted image Je pa tako, da za črevesje GH prehitro ni fajn, sej težave se pa baje lahko šele čez nekaj let.... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.12.2009 14:30:08   
tulpek
Barika, J. je daleččč stran (R.Sl.), kakih 40 minut iz CE na vzhod, pa mislim, da jih vseeno pošiljajo v Vojnik user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 2.12.2009 14:31:00 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.12.2009 14:33:14   
tulpek
Moje dete je pa zadnja dva dni ekstra požrešno user posted image . Spet je na 2 uri ali celo na eno uro čez dan. Samo da ponoči ne rabi. Mogoče je to tisto, ko pri 3 mesecih potrebujejo več. Saj po pdp-ju bi že bil 3 mesece.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.12.2009 14:35:01   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Moje dete je pa zadnja dva dni ekstra požrešno user posted image . Spet je na 2 uri ali celo na eno uro čez dan. Samo da ponoči ne rabi. Mogoče je to tisto, ko pri 3 mesecih potrebujejo več. Saj po pdp-ju bi že bil 3 mesece.

ja, čist lahko je preskok v rasti, eni prej, drugi kasneje user posted image naš je tut včeraj bolj pogosto, ampak sračkal tudi, kar pa za preskok v rasti baje ni značilno user posted image user posted image user posted image

Sonček se je skril, sam ga bom vseen naložila v voziček - ko se zbudi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.12.2009 14:40:20   
barika

Barika, jaz sem 9 mesecev izključno dojila ker tamala GH sploh ni hotela user posted image POl je pa čez noč začela lepo jesti. Začnejo, ko so zreli. P me je stalno nekaj maltretirala, že od 1 meseca naprej, danes je pa Tara tako luštna, prav nič ji ne manjka in HB da ni po tabelcah, ker jaz in njen ata tut nisva user posted image Je pa tako, da za črevesje GH prehitro ni fajn, sej težave se pa baje lahko šele čez nekaj let.... user posted image

hja, sej je odvisno od otroka, ampak oa ni več vedla kaj nej naredi, ker ni hotel nič, ampak res nič jesti, samo mleko. Sej razvijal  se je ok (kar je super), ampak vseeno, ona se je sekirala.

zdej imam pa jaz probleme z M. Tud noče nič kej jest, vsak drugi ali tretji dan. mu ponudim vse kar imam, pa je samo "ne" in z roko odrine stran. (baje sem bila tudi jaz takauser posted image ), evo, npr. danes je jedel, jutri pa verjetno ne bo, ker tudi včeraj ni ust odprluser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.12.2009 14:42:41   
tulpek
Sračka kot vedno, edino porcije so bile danes manjše. Mu ne bi prilezlo do vratu, če ga ne bi takoj previla. Zdaj mi je zaspal na dojki, upam da bo spanje nadaljeval tudi, ko ga prestavim v kinderpet.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.12.2009 14:45:41   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

hja, sej je odvisno od otroka, ampak oa ni več vedla kaj nej naredi, ker ni hotel nič, ampak res nič jesti, samo mleko. Sej razvijal  se je ok (kar je super), ampak vseeno, ona se je sekirala.

zdej imam pa jaz probleme z M. Tud noče nič kej jest, vsak drugi ali tretji dan. mu ponudim vse kar imam, pa je samo "ne" in z roko odrine stran. (baje sem bila tudi jaz takauser posted image ), evo, npr. danes je jedel, jutri pa verjetno ne bo, ker tudi včeraj ni ust odprluser posted image user posted image

Nekje drugje so razpravljale o tem, če te zanima... klik

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.12.2009 14:49:17   
barika

Nekje drugje so razpravljale o tem, če te zanima... klik

hvala
ampak po pogovru s pediatrinjo je rekla, da lepo napreduje, ima dovolj kg za svojo velikost in je kolikor mu paše. Baje da kurijo zaloge še od prej in je lahko brez hrane tudi do 3 dni, samo veliko tekočine. ok, ni panike., samo prenašat tole je pa ful zoprno.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.12.2009 14:52:19   
tulpek
Saj tam pridejo do podobnega sklepa. Najslabše ga je silit, potem imajo še večje veselje zavračat hrano, ko ugotovijo, da s tem jezijo starše.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.12.2009 15:12:06   
škorpijončica

No, jaz bom pa kar poslušala našo pediatrinjo in bo dedek mraz prinesel kašico, žličke in slinčke, pa januarja poizkusmo..saj če ne bo hotla, ne bom silila, seveda..sicer pa komaj čakam, da bova čokolino skup jedli user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.12.2009 15:34:15   
veselka
mi smo pa bli zdele na sončku in na vetru. smo nesl na pošto poračun od elektra, da stornirajo, grrrrrrrrrrr...

no, zdej bom spet mirne duše podnev prala user posted image in se poleti s klimo hladila

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.12.2009 16:23:51   
altaja
punce, jst še zdej nisem oddala vloge za otroški dodatek...ubistvu bi jo rada dans oddala na pošto, pa me spet matrajo ti dohodki. A se na obrazec napiše znesek za koledarsko leto 2008 (prepišem iz dohodnine) ali od rojstva otroka 12 mesecev nazaj?????

Me pa mika da bi nardila tko kot je ena naša čvekica (ne vem točno katera, sem pozabila) in v opombe napisala, da si podatke pridobijo sami. user posted image Ma itak morjo prevert verodostojnost navedenih zneskov tko da sploh ne vem v čem point da se s tem sami zauser posted image .

Spet lovim zadnje dneve user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.12.2009 16:32:39   
tulpek
Altaja, pa ti me zafrkavaš user posted image user posted image user posted image . Ravno izpolnjujem to. Sem 2 minuti nazaj klicala in mi je rekla, da naj na koncu dopišem, da naj pridobijo podatke iz dursa sami in dam oba najina podpisa spodaj. Gleda se pa leto 2008.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.12.2009 16:33:38   
tulpek
ps. sam loviš pa res čist zadnje dneve, še bolj kot js.
ne potrebujemo denarja user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 2.12.2009 16:34:57 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.12.2009 16:36:05   
altaja

Altaja, pa ti me zafrkavaš user posted image user posted image user posted image . Ravno izpolnjujem to. Sem 2 minuti nazaj klicala in mi je rekla, da naj na koncu dopišem, da naj pridobijo podatke iz dursa sami in dam oba najina podpisa spodaj. Gleda se pa leto 2008.

user posted image user posted image user posted image
no, pol bom pa kar tko nardila!

Šibam na pošto!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.12.2009 16:37:22   
veselka
pridne punce... js pa nisem izpolnila, ker imava midva preveč dohodka skupaj in ne bi nič dobila... še dobr da obstaja info izračun.

< Sporočilo je popravil veselka -- 2.12.2009 16:41:30 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.12.2009 16:37:50   
altaja

ps. sam loviš pa res čist zadnje dneve, še bolj kot js.
ne potrebujemo denarja user posted image user posted image user posted image .

jp,.. jutr je 90 dni user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.12.2009 16:42:54   
tulpek
V bistvu je tak malo za izpolnit, da če bi prej to vedela, bi že izpolnila. grem iskat informativni izračun.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.12.2009 16:58:32   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

pridne punce... js pa nisem izpolnila, ker imava midva preveč dohodka skupaj in ne bi nič dobila... še dobr da obstaja info izračun.

Halo? Pa sej otroški dodatek dobi vsak user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.12.2009 17:00:55   
barika

če imata oba prevelike dohodke, potem ne, ali pa je tak mali znesek, da se ne splača

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.12.2009 17:04:09   
dolenjka
VESELKA

Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka, kadar dohodek na družinskega člana ne presega 99% povprečne plače v Republiki Sloveniji v preteklem koledarskem letu oz. v predpreteklem koledarskem letu, če se otroški dodatek uveljavlja v mesecu januarju, februarju ali marcu.

tole sem ti kopirala iz strani CSD Šiška. In zakaj bi jim pustila user posted image No, razen če res miljone služita user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.12.2009 17:06:20   
dolenjka

če imata oba prevelike dohodke, potem ne, ali pa je tak mali znesek, da se ne splača

sem ugotovila ja, da ni več tko da čist vsak, samo se pa ne strinjam s tabo, da je če je tak mali znesek da se ne splača, ker če ne dajo tebi, ne dajo nikomur drugemu. Najnižji je 19 EUR in za to dobiš kar nekaj plenic, tko da se še kako splača user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.12.2009 17:09:30   
Mož*
Hej, hej!

Dolenjka, kdaj bi ti šla v SN??

Škorpijončica: že vsaj 10 let velja doktrina, da se gosta hrana uvaja šele po dopolnjenem 6. mesecu starosti. Razlogi so: daleč manjše tveganje za razvoj alergij oz. preobčutljivosti, manjše tveganje za razvoj debelosti in bolezni krvo-žilnega sistema, ipd.

Klemen: ima danes 3 mesece in sploh ni podoben sam sebi. Sploh ne joka, zunaj sva bila 3 ure, od tega je 2 uri in pol spal, prespal mojo ledeno kavo na Platoju, zdajle se reži Zali, igral se je na otoku. Zjutraj sem namesto dojenja v izbrizganino vmešala ameriške kapljice in sedaj??? 

Otroškega dodatka ne dobi vsak. Če presegaš cenzus dohodkov na družinskega člana, ga nimaš. 100% preverjeno: pri nas. Dobimo pa 1x letni dodatek za veliko družino, vendar moramo oddati posebno vlogo. Tisti, s tremi in več otroki, ki prejemajo otroški dodatek, prejmejo dodatek za veliko družino avtomatično.

Zdajle greva še 1x ven. Pa, pa

< Sporočilo je popravil Mož* -- 2.12.2009 17:13:04 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.12.2009 17:12:01   
altaja
oddano user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.