Dulsineya -> RE: Septembrčki 2009* (24.11.2009 15:30:08)
|
a kej veste, kaj je s tem vremenom na primorskem??????????? že skor 14 dni je megla!!!!!!!!!!!! domačini ne pomnejo tolk megle že leta (govorim za vipavski konec) BURJA, KJE SI, KO TE RABMO??????? Ja Veselka sej tudi malo bolj južno, na Obali imamo isti šit od vremena...[sm=hudicek1.gif] ko greva ven imam kar kapljice po leseh, pa sploh ne dežuje, samo vlaga je taka in ta meeeglaaa...[sm=smiley19.gif]. Pa smo šli pred parimi dnevi v Lj, pa sonce[sm=zmeden.gif] uff...vam kar zavidam, pa na gorenjskem in štajerskem koncu je menda isto. Sej je res, da imamo pa drugače ful lepše vreme[sm=smiley36.gif] Mi2 sva že s pohajanja, sva šle malo v šoping in si je mami kupila nova sončna očala[sm=bravo.gif], ker so imeli znižanje lanskih modelov. In na eno kavvico. Zdej mi pa spi že dobro uro. Je imela ponoči neke prebliske in sva ji eno uro hodila samo dudo nazaj not dajat, ker jest pa ni hotla. Se je kar malo odvadila jest ponoči in ponavadi kar spi od 21.30 do 5.30-6.00.No, vseeno smo se nekak naspali. Sem pa danes dobila paket od Nexa, ker sva s kolegico skupaj naročile in sem vzela večino od 6-9m in ji je še ful preveliko, no kakor hitro raste ta naša čmrla, ji bo tam januarja prav. Razen čeveljcev, ki so ji že zdej pa so od 6-12m[sm=smiley36.gif] ja tudi naše ima velike stopalce in nekam dolge noge (no, po meni ne[sm=smiley36.gif]) Bety luštnega korenjaka imaš[sm=bravo.gif] Tanik naj se Žan čimprej pozdravi[sm=pikapoka1.gif] Veselka luštne sta ful, Aurora ima take lepe učke... Kdusic prav lepe in posebne so te slike Svita v ČB verziji[sm=bravo.gif] Mož* držimo pesti za asico[sm=bravo.gif] Škorpijončica prav užitek jo je pogledat[sm=smiley36.gif] Larilu tvoja tut že orng kravce pase...[sm=smiley20.gif]naši se pa ne da nekam najbolj[sm=zmeden.gif] Tulpek ja, da se nama ne bo vrnilo to, da [sm=duda.gif] prespita večino noči[sm=jezicek.gif] Mi gremo pa danes mogoče prvič čofotat v velik bazen v terme, se je treba malo ogret za Čatež[sm=smiley36.gif], upam, da ji bo pasalo. Jutri pa imamo 3. posvetovalnico in 1. cepljenje menda[sm=zmeden.gif] in razvojno, ker sem vse prestavila s prejšnjega tedna. Upam, da bo mala dobro prestala vse skupaj[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|