aromaja -> RE: Septembrčki 2009* (21.11.2009 17:22:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Punce, kaj pravite na to???: http://www.youtube.com/watch?v=pdqPOQom7qM&feature=related (prvo to stran poglej) http://www.youtube.com/watch?v=edWxUEpASa0&NR=1 (potem poglej) Jaz sem si kupila bombažni žersej in sem si naredila sama....pisanega......Kar v redu je nositi otroka.....Počutim se boljše, kot s kengurujčkom.... Pa še nekaj.... Tiste, ki dojite....ali ste prebrale knjigo "Povezovalno starševstvo" ????? Toplo priporočam! Jaz sem v traku Zalo nosila na začetku. položaj zibelke ji v traku sploh ni odgovarjal, prednji, na prsih pa zelo kratek čas.Pa jaz sem morala pod trakom bit gola, če ne sem bila čisto prepotena. V slingu ji položaj zibke bolj odgovarja, pa tudi meni je lažje rokovat z njim. Če mam v eni roki Zalo, ki se dere, lahko z drugo roko dam gor sling. Pri traku sem jo pa morala odlagat, da sem si ga zavezala. Je pa trak neprimerno dosti bolj prijazen do hrbta, tko da za kak izlet bi rajši vzela trak, ampak šele, ko jo bom lahko nosila v drugih položajih-ko bo držala bučo pokonci. Glede knjige Povezovalno staševstvo: jaz ne dojim, no...pa jo imam. Kupila sem jo že v nosečnosti in se trudim z otrokom delat in živet po teh načelih, ker se mi zdi pravilno in naravno. Žal pač ne dojim. Knjigo pa priporočam tudi jaz, tudi tistim, ki NE dojite. Zala tudi rajši je AM večkrat po malem in tu in tam kak večji obrok. Kadar mine manj kot dve uri od prejšnjega hranjenja, ji pripravim po 90 ml, po daljši pavzi pa 120ml. Za ponoči imam tri flaške po cca 70ml (dam 2 merici in pol AM notr). Če ne poje vsega, flaške ne vržem proč, ker se včasih čez 15 minut spomni, da bi še malo prigriznila, tko da je ena flaška v uporabi tam cca 2 uri, če je pa v flaški moje mleko, pa dokler ga ne spije do konca (materino mleko je dlje časa obstojno na sobni temperaturi). Dajem ji tudi čaj, ki ga pripravim 2x dnevno in ima ti dve flaški preko celega dneva. Dajem ji pa instant HIPPov čaj za želodček-brez sladkorja.
|
|
|
|