škorpijončica -> RE: Septembrčki 2009* (9.11.2009 14:00:15)
|
Drage punce! Včeraj potem nisem več nič šla na računalnik, ker ni bilo časa pa tudi nisem pričakovala takšnega odziva, res ne! Pogledam na gmail in so se mi kar oči zarosile ko sem videla vsa vaša zasebna sporočila...toliko septembrk bi mi rado pomagalo.. se opravičujem, nisem vas hotela s tem obremenjevati... hvala vsem, veliko mi pomeni vse kar ste mi napisale za vzpodbudo. Saj ni tako hudo spet.. včasih pride dan, ko sem malo potrta pa drugače gledam na situacijo... to da je fant brezposelen je v bistu prav fajn, ker je lahko doma z nama in mi pomaga, uživa očetovstvo 24 ur na dan. Veliko mi pomagajo družina in prijatelji; hrano večkrat prineseta mami in tašča, prijateljice pridejo na obisk s paketom plenic, obleke pa imam sposojene od sosede, ki ima 3 mesece starejšo hčerko, tako da vse kar ji je premajhno je ravno moji prav, Nii pa je, tako kot ste rekle, prav vseeno kakšne obleke ima za pobruhat. Pa saj je problem samo v meni- rada bi ji rada omogočila vse najboljše pa ravno ko našparam nekaj denarja pride poračun za elektriko, se pokvari avto ali pa zmanjka kurilnega olja, pa se mi malo zafržmaga, to je vse..saj vidim, da me razumete. Ležalnik sem že dobila, pa bom že naštimala kakšno improvizirano držalo za igračke. Ni bil moj namen, da bi od vas karkoli hotela, čeprav sem resnično hvaležna vsem, ki ste se ponudile.
|
|
|
|