aromaja -> RE: Septembrčki 2009* (24.10.2009 18:31:01)
|
Ta sling, ki ga mam jaz, je Minimonkey in se kupi v Pikapolonici, cena 29 evrov. Uni iz BC je BabaSling in bi ga takoj imela, ker je mal boljši od mojega, malo bolj podložen, mal drugače so trakovi za zapet narjeni, je pa žal ful drag, skoraj 80 evrov, ja! Jaz sem rabla kar nekaj časa, da sem se malo navadila lepo notri dat. Parkrat se mi je kr zgubila notri v vreči. To da so otroci notri ukrivljeni, ni pa nič narobe, to je pravilno. Meni se je čišča že končala, zdej me pa nekaj drugega skrbi. Ene par vas je že imelo menstruacijo, kljub temu da dojite...hmmm...jaz sem pa seksala brez zaščite...in to večkrat. No, zdaj ej konec s tem, upam pa, da nismo kej posadili, ker ob takem otroku kot je Zala, si niti pod razno ne želim čez 9 mesecev še enega! polari...sej tudi mene skoz žre, kaj če je še lačna, kaj če jo šraufa, kaj če jo kej boli...ampak ko desetkrat probam dat za jest, ko vidim, da se nič ne napenja...je po moji logiki razlog za jok samo kajjazvem, dolgčas...da bi šla nazaj v maternico...
|
|
|
|