JaLuca -> RE: Septembrčki 2009* (10.1.2010 20:55:11)
|
Moji trije pa že spijo, imajo kar vsi isto uro, sem kar Andraža tudi navadila na 8 zvečer, včasih mogoče pol urce kasneje, drugače pa tak vedno zaspi na zizi. Se niti ne sekiram, ko bo večji bo tudi sam zaspal, to mi je tudi pri obeh kasneje uspelo, sploh ko sta nehali se dojiti, sta pa rabile edino več cartanja, pa izbrali sta si drugo ninico, ki ni bila več ziza. Če ga Tudi stisnem k sebi bolj močno, pa tudi tako zaspi. Kopam pa ga med 18.30 in 19. uro, pol ure prej porihtam tavečji. Andražu edino zvečer zadnje tri dni dam malo riževe kašice, poje tak nena nič, če je vsega skupaj ena majhna žlička, še vse ven splune, samo ne vem če mu to pomaga, ker tudi ponoči ga ne zvija več toliko. Ostalo bom probala mu dati kasneje, po dopolnjenem 5 mesecu. Bom vidla pri tej kašici kdaj bo začel požirati. Čez dan se tudi dojiva na 2 uri, če pa grem kam, pa ga kar tam podojim, tudi če grem na kavo, če pa res ni nekega primernega prostora, pa grem v avto, pa ga kar tam porihtam. Je vedno vsepovsod z mano. Pa tudi tavečji sem vsepovsod zraven vlačila, in opravljala vse nakupe, birokratske poti, pač vse kar je bilo potrebno, tudi z obema hodila k zdravniku..... grem spat, mi ga tak precej primanjkuje, pri treh pa res nimam niti manjšega počitka čez dan.
|
|
|
|