klaja -> RE: Septembrčki 2009* (8.1.2010 22:15:29)
|
Vidim da pridno čvekate, le tako naprej! Tudi moja Ajda nima dude in še ne čaja, se še samo dojima, edina težava pri tem je, da noče jest po steklenički in posledično temu ne morem it nikamor za več kot pa 2 uri, kar pa me spravlja ob živce. Drugače je pridna in tudi joka nena kaj dosti, razen ko je lačna in posračkana ali pa če jo napenja. Ponoči včasih prespi celo noč, včasih pa je tudi 3 krat, čisto odvisno. Neli04 tudi mene občasno bolijo bradavice in sem ugotovila da takrat, ko sem zunaj in premalo oblečena, kot da bi si jih prehladila, vsaj pri meni je tako. Tanik vse najboljše!! Barika čestitke za prvega zobeka! Kdusic o moških pa bi imele kar veliko za povedat, moj tudi ima fore da te kap, se mi včasih zdi, da imam 4 otroke in ne tri. Predvsem takrat, ko je bolan, se dela kot da bi hotel umret, kaj češ, če so razvajeni in občutljivi. No tako, da ne boste rekle, da se nič ne javim, sem pa res preletela samo zanje strani, ki ste jih napisale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Lepo bodite!
|
|
|
|