|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
26.8.2009 8:07:51   
OliveOyl
cveki čestitam za pregled.

Joj jaz na FB nisem nč aplikacij odpirala že ohoho cajta,da vidte koliko jih je..user posted image user posted image user posted image
Si moram čas vzet pa pogledat,pa farmo naštimat,da boste videle kaj se to pravi kmetovat.user posted image user posted image

tINA SE JE ZBUDILA..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.8.2009 8:09:01   
OliveOyl
dudi vse o.k,vse pod kontrolo..user posted image user posted image

Moram it.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 602
26.8.2009 8:24:26   
maja1488
JutrooOOOOooooo. Zarja že nazaj spi, Maša dostavljena v vrtec, moj v službo. Danes cepljenje in rota doza. Morm še na bankomat dvignt dinarčke.

Jst tudi ne znam kmetovat. Sem šele včerej kmetica ratala.

Čveka, a maš ti slab dan user posted image

Mani ful ste luškani!

Grem pogledat, če je kej jagod in pomaranč zrastlo, pa kaj kej krava dela. No še zmeri ne vem a jo morm pomolzt. Bom najbrž zdej vidla, do kje so vimena.

Aja mene tudi pofočkejte ostale za FB.

Pa zajtrk si grem zmiksat.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.8.2009 8:30:28   
Dudica1
maja no res dobro opravita danes na pregledu user posted image ...lepo naj popije sirup za rota...user posted image

Krave pomoje ni treba molzt...men je zdej razložu tuki eden da ko majo te živali pač 100% klikneš nanjo in daš tretjo možnost da pač pobereč mleko...jajca...volno al kaj že...tko...user posted image ...tud jaz sm od včeri kmetica...ma v realnem življenju ne bi bla user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.8.2009 8:31:31   
maja1488
Dudi, tvoje krave so lačne! Sem se mal sprehodila med drevesi in polji. Fejst imaš.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.8.2009 8:38:44   
maja1488
To v pravem življenju tudi ni zame. Sem imela poln vrt jagod 3 leta nazaj, pa so mi vse zgnile. No in včeraj so mi zgnile tudi tele virtualne. Sem pa spodila ptiče od katmat!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.8.2009 8:51:33   
lake
Dobro jutro!

Mi smo sitni navsezgodej user posted image . Teli zobki me bojo nekam spravl, ampak je  pa ena dobra stvar v tem, ful velik mi pojem hoče met skoz flašo v ustih.

Maja  a ti je KatMat z morja ptiče poslala?user posted image .

Grem kavico narest, dan bo še dolg.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.8.2009 8:54:04   
majana79
lake, a prideš danes? 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.8.2009 9:03:36   
lake
Če ne bo preveč sitna, bom pršla, samo verjetno bom kakšne pol urce kasnej. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.8.2009 9:10:09   
majana79
Sej je zmeri pridna ;) Ni panike, midva bova tut malce pozna, pa ledenka tudi. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.8.2009 9:11:55   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

dudi vse o.k,vse pod kontrolo..user posted image user posted image

Moram it.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.8.2009 9:12:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi, tvoje krave so lačne! Sem se mal sprehodila med drevesi in polji. Fejst imaš.

sm jim dala mal za jest pa za pit...user posted image
Kdaj se pa me kaj dobimo v Po...ko pride KATMATuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.8.2009 9:20:02   
Anonimen

Čveka, a maš ti slab dan user posted image

jz mam slab dan že od prejšnje sobote k nam je avto zakuhal, in ga mož nemore in nemore zrihtat da bi bil vozenuser posted image user posted image user posted image user posted image

tako da bom mogel nov avto kupit, in to na kredit

in da ni to že dovolj hudo, mi je tavečji spet mel napaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in sem bla z njim včeraj 2,5uri pr dr. da je predihaval ventolin in vse kar paše zraven, HB da je nika pridna puncauser posted image

pol pa mi praviš če mam slab dan, dnevi so katastrofa, sem skor že živčnega fasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
26.8.2009 9:22:15   
Anonimen
aja sam to dudi sem komenterala post k je ena napisala da ne ve kakšne barve las imam, in sem pač napisala da nisem blond, za tisto pa se OPRAVIČUJEM sem spregledala, za pregled

OPROSTITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
26.8.2009 9:35:32   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

aja sam to dudi sem komenterala post k je ena napisala da ne ve kakšne barve las imam, in sem pač napisala da nisem blond, za tisto pa se OPRAVIČUJEM sem spregledala, za pregled

Jaz sm samo zato to komentirala da ne bo kdo reku da res kaj ne objavljam in ne popravljam na seznamuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.8.2009 9:39:57   
petrazg

Zdej pa grem. Kmetijo sm spedenala, a kravo je treba kej molzt al hranit? Je moja ena in edina, pa ne znam še z njo. Nebi rada, da ji vimena raznese.

Lahko noč!

Ti si pa hecka :)))

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 616
26.8.2009 9:41:50   
petrazg

dobro jutro

ne morem spatuser posted image

no vglavnem : včeraj smo mel pregled za 3mesece, vse blo vredu sam mal smo jokal
naslednji pregled imamo: 6.10.2009

no zdej pa še mere: veliki smo 62cm, težki 6250g, glavca 41,10cm

no zdej grem pa nazaj spat!

aja JZ NISEM BLOND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cveki super ste za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
26.8.2009 9:43:58   
petrazg

Joj jaz na FB nisem nč aplikacij odpirala že ohoho cajta,da vidte koliko jih je..user posted image user posted image user posted image
Si moram čas vzet pa pogledat,pa farmo naštimat,da boste videle kaj se to pravi kmetovat.user posted image user posted image

tINA SE JE ZBUDILA..

Si vsaj dečkote odpri, ko so jih včeraj punce pošiljale user posted image user posted image user posted image Ti ne bo žal...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 618
26.8.2009 9:45:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

tINA SE JE ZBUDILA..

Si vsaj dečkote odpri, ko so jih včeraj punce pošiljale user posted image user posted image user posted image Ti ne bo žal...

aaaaaaaa...user posted image ...so ti bli všeč a ne kr priznaj user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 619
26.8.2009 9:46:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: AKP
Blueeyes tvoja Gaja že zdaj pozira, kaj šele bo.

jp, mami bo skrbi delala... sej pred špeglom se tud že obožuje gledat.. se tko naglas smeji k se zagleda... user posted image  že vidim prihajajoče probleme naslednjih 50 olet k bom živa user posted image  user posted image

Blueeyes, Doris Dujmovič je bla moja sošolka. Al paralelka, se ne spomnim.

OMG, ona je moja best frendica... kok je svet mejhen user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
- 26.08. maja1488
Maja dobro opravita jutri in sporoči prosim nove podatke za seznamček...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Sm vidla blue, ona kmetuje, sam pobirat mormo pa drugi. Ona se pa zgleda v tistem paviljonu senči s kakim poštarjem.

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Podatki za seznamček: 6750g, 64cm in 42 obseg glaviceuser posted image Uh, rastemo, rasstemouser posted image user posted image
Naslednji pregled: 29.9 , gremo po pikico...

IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Drugače pa Blue - dobre slikce pokakančka, jaz sploh ne slikam več, ne sfolgamuser posted image

pr men se je prvič tko pokakala tko da sem mogla dokumentirat..

Zdej pa grem. Kmetijo sm spedenala, a kravo je treba kej molzt al hranit? Je moja ena in edina, pa ne znam še z njo. Nebi rada, da ji vimena raznese.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

naslednji pregled imamo: 6.10.2009
no zdej pa še mere: veliki smo 62cm, težki 6250g, glavca 41,10cm

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
blue a ok kmetujem al maš kakšen komentar?...sej jaz ne vem kaj delam user posted image user posted image user posted image

ne vem, nism bla še od včeri k sva se dopisovale nč na tvoji kmetiji... bom šla prov zdejle počekirat

blu koga si mi to predlagla na FB za prijatelja,ne poznam...
pa dajte mi povedat kdo vse je še gor,da vas dodam,kar na ZS mi zvrcnte a je prou??user posted image  

blu včšeč mi je bilo tvoje mrcvarjenje prsta,jaz tud vse razdelam...user posted image user posted image

ti bom ZS poslala z našimi kontakti, da se ne bomo kle javno odkrivale
za mrcvarjenje user posted image  user posted image  user posted image  super da nisem edina taka

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 620
26.8.2009 9:48:40   
petrazg
No, pa dobro jutro...user posted image
Jst imam pa dons dve varuški user posted image . Mojo mami in babico. Sta zdajle mala dva peljali na sprehod, jst grem pa malo pospravit. Še kosila mi ni treba dons kuhat, je mami zraven vse prinesla... kolk me razvaja user posted image .

Cveki user posted image user posted image user posted image za tvopje velikega fanta.

Kmetovala ne bom user posted image , ker nimam pojma kako... A vas lahko pridem samo pogledat?user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 621
26.8.2009 9:51:19   
petrazg
Blue... še meni povej koga si mi predlagala... user posted image Sem potrdila, samo ne vem koga...

Se pa tudi naš rad gleda v oglealu... mu je fantek notri blazno všeč user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 622
26.8.2009 9:53:17   
Blueeyes
petra zg maš ZS

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 623
26.8.2009 9:54:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Blue... še meni povej koga si mi predlagala... user posted image Sem potrdila, samo ne vem koga...

Se pa tudi naš rad gleda v oglealu... mu je fantek notri blazno všeč user posted image

a Nino F.?.. pokica_

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 624
26.8.2009 9:55:31   
Anonimen
jutro

medve sva ob 4 atija odpremile. Zdaj pa žur organizirama, k sma same doma. Ma...punce...AVTO mam. Hihihi...za 2 dni, tako da grem danes v službo mal pokazat Živo, ker me že sto let gnjavijo, da moram prit. Potem se mi lušta domov peljat, samo je 2 uri za vozit, pa nisem glih navdušena nad tako dolgo potjo sama, ker mam drugač kr mal straha pred vožnjo, sploh pa ker že dolgo nisem konkretno vozila. Sploh bi blo pa fajn it domov, ker me je ati klicu, da so ga ose popikale. Menda ma noge zatečene ko v gipsu. Kriza...je med košnjo menda gnezdo povozu.

V glavnem...to je to...zdaj bom pa res skoz tle gor...ko bom v.d. možeka čakala...

Pa kaj zdaj že vse farmujete??

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!