Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 8:07:51
|
|
|
|
OliveOyl
|
cveki čestitam za pregled. Joj jaz na FB nisem nč aplikacij odpirala že ohoho cajta,da vidte koliko jih je.. Si moram čas vzet pa pogledat,pa farmo naštimat,da boste videle kaj se to pravi kmetovat. tINA SE JE ZBUDILA..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 8:09:01
|
|
|
|
OliveOyl
|
dudi vse o.k,vse pod kontrolo.. Moram it.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 8:24:26
|
|
|
|
maja1488
|
JutrooOOOOooooo. Zarja že nazaj spi, Maša dostavljena v vrtec, moj v službo. Danes cepljenje in rota doza. Morm še na bankomat dvignt dinarčke. Jst tudi ne znam kmetovat. Sem šele včerej kmetica ratala. Čveka, a maš ti slab dan Mani ful ste luškani! Grem pogledat, če je kej jagod in pomaranč zrastlo, pa kaj kej krava dela. No še zmeri ne vem a jo morm pomolzt. Bom najbrž zdej vidla, do kje so vimena. Aja mene tudi pofočkejte ostale za FB. Pa zajtrk si grem zmiksat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 8:30:28
|
|
|
|
Dudica1
|
maja no res dobro opravita danes na pregledu ...lepo naj popije sirup za rota... Krave pomoje ni treba molzt...men je zdej razložu tuki eden da ko majo te živali pač 100% klikneš nanjo in daš tretjo možnost da pač pobereč mleko...jajca...volno al kaj že...tko... ...tud jaz sm od včeri kmetica...ma v realnem življenju ne bi bla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 8:31:31
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi, tvoje krave so lačne! Sem se mal sprehodila med drevesi in polji. Fejst imaš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 8:38:44
|
|
|
|
maja1488
|
To v pravem življenju tudi ni zame. Sem imela poln vrt jagod 3 leta nazaj, pa so mi vse zgnile. No in včeraj so mi zgnile tudi tele virtualne. Sem pa spodila ptiče od katmat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 8:51:33
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Mi smo sitni navsezgodej . Teli zobki me bojo nekam spravl, ampak je pa ena dobra stvar v tem, ful velik mi pojem hoče met skoz flašo v ustih. Maja a ti je KatMat z morja ptiče poslala? . Grem kavico narest, dan bo še dolg.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 8:54:04
|
|
|
|
majana79
|
lake, a prideš danes?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:03:36
|
|
|
|
lake
|
Če ne bo preveč sitna, bom pršla, samo verjetno bom kakšne pol urce kasnej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:10:09
|
|
|
|
majana79
|
Sej je zmeri pridna ;) Ni panike, midva bova tut malce pozna, pa ledenka tudi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:11:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl dudi vse o.k,vse pod kontrolo.. Moram it.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:12:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudi, tvoje krave so lačne! Sem se mal sprehodila med drevesi in polji. Fejst imaš. sm jim dala mal za jest pa za pit... Kdaj se pa me kaj dobimo v Po...ko pride KATMAT
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čveka, a maš ti slab dan jz mam slab dan že od prejšnje sobote k nam je avto zakuhal, in ga mož nemore in nemore zrihtat da bi bil vozen tako da bom mogel nov avto kupit, in to na kredit in da ni to že dovolj hudo, mi je tavečji spet mel napad , in sem bla z njim včeraj 2,5uri pr dr. da je predihaval ventolin in vse kar paše zraven, HB da je nika pridna punca pol pa mi praviš če mam slab dan, dnevi so katastrofa, sem skor že živčnega fasala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
aja sam to dudi sem komenterala post k je ena napisala da ne ve kakšne barve las imam, in sem pač napisala da nisem blond, za tisto pa se OPRAVIČUJEM sem spregledala, za pregled OPROSTITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:35:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 aja sam to dudi sem komenterala post k je ena napisala da ne ve kakšne barve las imam, in sem pač napisala da nisem blond, za tisto pa se OPRAVIČUJEM sem spregledala, za pregled Jaz sm samo zato to komentirala da ne bo kdo reku da res kaj ne objavljam in ne popravljam na seznamu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:39:57
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Zdej pa grem. Kmetijo sm spedenala, a kravo je treba kej molzt al hranit? Je moja ena in edina, pa ne znam še z njo. Nebi rada, da ji vimena raznese. Lahko noč! Ti si pa hecka :)))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:41:50
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dobro jutro ne morem spat no vglavnem : včeraj smo mel pregled za 3mesece, vse blo vredu sam mal smo jokal naslednji pregled imamo: 6.10.2009 no zdej pa še mere: veliki smo 62cm, težki 6250g, glavca 41,10cm no zdej grem pa nazaj spat! aja JZ NISEM BLOND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cveki super ste za pregled
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:43:58
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl cveki čestitam za pregled. Joj jaz na FB nisem nč aplikacij odpirala že ohoho cajta,da vidte koliko jih je.. Si moram čas vzet pa pogledat,pa farmo naštimat,da boste videle kaj se to pravi kmetovat. tINA SE JE ZBUDILA.. Si vsaj dečkote odpri, ko so jih včeraj punce pošiljale Ti ne bo žal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:45:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl cveki čestitam za pregled. Joj jaz na FB nisem nč aplikacij odpirala že ohoho cajta,da vidte koliko jih je.. Si moram čas vzet pa pogledat,pa farmo naštimat,da boste videle kaj se to pravi kmetovat. tINA SE JE ZBUDILA.. Si vsaj dečkote odpri, ko so jih včeraj punce pošiljale Ti ne bo žal... aaaaaaaa... ...so ti bli všeč a ne kr priznaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:46:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Blueeyes tvoja Gaja že zdaj pozira, kaj šele bo. jp, mami bo skrbi delala... sej pred špeglom se tud že obožuje gledat.. se tko naglas smeji k se zagleda... že vidim prihajajoče probleme naslednjih 50 olet k bom živa IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Blueeyes, Doris Dujmovič je bla moja sošolka. Al paralelka, se ne spomnim. OMG, ona je moja best frendica... kok je svet mejhen IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 - 26.08. maja1488 Maja dobro opravita jutri in sporoči prosim nove podatke za seznamček... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sm vidla blue, ona kmetuje, sam pobirat mormo pa drugi. Ona se pa zgleda v tistem paviljonu senči s kakim poštarjem. IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Podatki za seznamček: 6750g, 64cm in 42 obseg glavice Uh, rastemo, rasstemo Naslednji pregled: 29.9 , gremo po pikico... IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Drugače pa Blue - dobre slikce pokakančka, jaz sploh ne slikam več, ne sfolgam pr men se je prvič tko pokakala tko da sem mogla dokumentirat.. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Zdej pa grem. Kmetijo sm spedenala, a kravo je treba kej molzt al hranit? Je moja ena in edina, pa ne znam še z njo. Nebi rada, da ji vimena raznese. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 naslednji pregled imamo: 6.10.2009 no zdej pa še mere: veliki smo 62cm, težki 6250g, glavca 41,10cm IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue a ok kmetujem al maš kakšen komentar?...sej jaz ne vem kaj delam ne vem, nism bla še od včeri k sva se dopisovale nč na tvoji kmetiji... bom šla prov zdejle počekirat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl blu koga si mi to predlagla na FB za prijatelja,ne poznam... pa dajte mi povedat kdo vse je še gor,da vas dodam,kar na ZS mi zvrcnte a je prou?? blu včšeč mi je bilo tvoje mrcvarjenje prsta,jaz tud vse razdelam... ti bom ZS poslala z našimi kontakti, da se ne bomo kle javno odkrivale za mrcvarjenje super da nisem edina taka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:48:40
|
|
|
|
petrazg
|
No, pa dobro jutro... Jst imam pa dons dve varuški . Mojo mami in babico. Sta zdajle mala dva peljali na sprehod, jst grem pa malo pospravit. Še kosila mi ni treba dons kuhat, je mami zraven vse prinesla... kolk me razvaja . Cveki za tvopje velikega fanta. Kmetovala ne bom , ker nimam pojma kako... A vas lahko pridem samo pogledat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:51:19
|
|
|
|
petrazg
|
Blue... še meni povej koga si mi predlagala... Sem potrdila, samo ne vem koga... Se pa tudi naš rad gleda v oglealu... mu je fantek notri blazno všeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:53:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
petra zg maš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:54:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Blue... še meni povej koga si mi predlagala... Sem potrdila, samo ne vem koga... Se pa tudi naš rad gleda v oglealu... mu je fantek notri blazno všeč a Nino F.?.. pokica_
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.8.2009 9:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro medve sva ob 4 atija odpremile. Zdaj pa žur organizirama, k sma same doma. Ma...punce...AVTO mam. Hihihi...za 2 dni, tako da grem danes v službo mal pokazat Živo, ker me že sto let gnjavijo, da moram prit. Potem se mi lušta domov peljat, samo je 2 uri za vozit, pa nisem glih navdušena nad tako dolgo potjo sama, ker mam drugač kr mal straha pred vožnjo, sploh pa ker že dolgo nisem konkretno vozila. Sploh bi blo pa fajn it domov, ker me je ati klicu, da so ga ose popikale. Menda ma noge zatečene ko v gipsu. Kriza...je med košnjo menda gnezdo povozu. V glavnem...to je to...zdaj bom pa res skoz tle gor...ko bom v.d. možeka čakala... Pa kaj zdaj že vse farmujete??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Cepljenje.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?Za. (
75%)
Proti. (
12%)
Sem za svobodno izbiro. (
12%)
Ne vem, ne morem se odločiti. (
0%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!