Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:48:30
|
|
|
|
KatMat
|
miljone ljudi prezi na otroke ampak ce bomo prevec razmisljale o tem jih lahko do 30 leta zapremo v hišo med stiri stene...dudi,najvec pedofilov je na igriscih...a bos otroka prikrajsala za igranje z sovrstniki???ne...le bolj pozorna bos...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:50:53
|
|
|
|
Dudica1
|
ma ja sej vse to jaz vem da je tko samo prvi vtis ko sem prebrala sem se spomnla na moje skike k so objavljene tuki gor na rr...ja vem da si kej dost s sliko maja ne morjo pomagat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:51:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, malo počakaj, da zraste Ko jo bo popihala stran od tebe, pa sploh ne boš vedla kje jo iskat. Pa bo samo na tobogan skočila. Uf, nočne more... Srce se ti ustavi in miljon filmov zavrti pred očmi. No, takrat te bo že malo bolj skrbelo kot zdaj.
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 17.9.2009 10:52:00 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:51:27
|
|
|
|
KatMat
|
lep primer je Šmarca pri kamniku....moj kolega zanalasc naredi daljsi krog na poti v in iz sluzbe da gre mimo igrisca ki ga imajo...zato ker tja hod en pedofil in gleda otrocke pa jim ponuja bombone in podobno...in ga zbrca vsakic k ga vid....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:52:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat lep primer je Šmarca pri kamniku....moj kolega zanalasc naredi daljsi krog na poti v in iz sluzbe da gre mimo igrisca ki ga imajo...zato ker tja hod en pedofil in gleda otrocke pa jim ponuja bombone in podobno...in ga zbrca vsakic k ga vid.... ...lepo od njega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:54:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, malo počakaj, da zraste Ko jo bo popihala stran od tebe, pa sploh ne boš vedla kje jo iskat. Pa bo samo na tobogan skočila. Uf, nočne more... Srce se ti ustavi in miljon filmov zavrti pred očmi. No, takrat te bo že malo bolj skrbelo kot zdaj. ja sej vem..pomoje da bom jest tud miljon filmckov odvrtela v tistem trenutku....pa ne sam to...pol k bodo zacel vn hodt...kje so,kaj delajo,s kom so,kaj pocnejo,kaj konzumirajo,a bo otrok dovolj priseben da se ubrani ...miljon in miljon stvari je....pomoje je pomembno da uspostavis dobro komunikacijo z otrokom mu ze prej predstavis kaj je prav kaj ni,kdaj naj poisce pomoc in se posebno mu vzbuditi pravo zaupanje da BO poiskal pomoc v stiski pri tebi....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:55:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat lep primer je Šmarca pri kamniku....moj kolega zanalasc naredi daljsi krog na poti v in iz sluzbe da gre mimo igrisca ki ga imajo...zato ker tja hod en pedofil in gleda otrocke pa jim ponuja bombone in podobno...in ga zbrca vsakic k ga vid.... ...lepo od njega ja res....ce ne utegne pa nekoga prosi naj gre tam mimo....unmu pa nic ne morjo ker "ni dokazov" da bi kateremu ze kaj naredil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, malo počakaj, da zraste Ko jo bo popihala stran od tebe, pa sploh ne boš vedla kje jo iskat. Pa bo samo na tobogan skočila. Uf, nočne more... Srce se ti ustavi in miljon filmov zavrti pred očmi. No, takrat te bo že malo bolj skrbelo kot zdaj. ja sej vem..pomoje da bom jest tud miljon filmckov odvrtela v tistem trenutku....pa ne sam to...pol k bodo zacel vn hodt...kje so,kaj delajo,s kom so,kaj pocnejo,kaj konzumirajo,a bo otrok dovolj priseben da se ubrani ...miljon in miljon stvari je....pomoje je pomembno da uspostavis dobro komunikacijo z otrokom mu ze prej predstavis kaj je prav kaj ni,kdaj naj poisce pomoc in se posebno mu vzbuditi pravo zaupanje da BO poiskal pomoc v stiski pri tebi.... joooj, punce, kaj nas še vse čaka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:57:42
|
|
|
|
KatMat
|
no ja...tist k se bo pribljizal mojemu otroku vem da ne bo vec dolg zivu....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:57:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kati, iz tvojih ust.... Sej veš, kam Meni je pri Jakcu najhuje, da gre za VSAKIM, ki mu kej ponudi Je pa še premajhen, da bi me razumel, da tega ne sme. Sem srečna, da ostali čas (ko ni z mano), preživlja pri zaupanja vredni varuški, ki jih pazi kot svoje otroke. Ko pa bo to mimo, pa upam, da bo razumel, da tega ne sme.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:57:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, malo počakaj, da zraste Ko jo bo popihala stran od tebe, pa sploh ne boš vedla kje jo iskat. Pa bo samo na tobogan skočila. Uf, nočne more... Srce se ti ustavi in miljon filmov zavrti pred očmi. No, takrat te bo že malo bolj skrbelo kot zdaj. ja sej vem..pomoje da bom jest tud miljon filmckov odvrtela v tistem trenutku....pa ne sam to...pol k bodo zacel vn hodt...kje so,kaj delajo,s kom so,kaj pocnejo,kaj konzumirajo,a bo otrok dovolj priseben da se ubrani ...miljon in miljon stvari je....pomoje je pomembno da uspostavis dobro komunikacijo z otrokom mu ze prej predstavis kaj je prav kaj ni,kdaj naj poisce pomoc in se posebno mu vzbuditi pravo zaupanje da BO poiskal pomoc v stiski pri tebi.... uf bo teh stvari in skrbi še polno,polno...pa bomo zmogli tudi to!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 10:59:11
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, malo počakaj, da zraste Ko jo bo popihala stran od tebe, pa sploh ne boš vedla kje jo iskat. Pa bo samo na tobogan skočila. Uf, nočne more... Srce se ti ustavi in miljon filmov zavrti pred očmi. No, takrat te bo že malo bolj skrbelo kot zdaj. ja sej vem..pomoje da bom jest tud miljon filmckov odvrtela v tistem trenutku....pa ne sam to...pol k bodo zacel vn hodt...kje so,kaj delajo,s kom so,kaj pocnejo,kaj konzumirajo,a bo otrok dovolj priseben da se ubrani ...miljon in miljon stvari je....pomoje je pomembno da uspostavis dobro komunikacijo z otrokom mu ze prej predstavis kaj je prav kaj ni,kdaj naj poisce pomoc in se posebno mu vzbuditi pravo zaupanje da BO poiskal pomoc v stiski pri tebi.... joooj, punce, kaj nas še vse čaka bomo ze zmogle....ne dvomim v nobeno tuki gor....je cudno ne,k smo mi zacel vn hodt pa so se nasi starsi tkole sekiral pa se nam ni zdel nc kej tazga...tud me bomo to dale cez....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:02:16
|
|
|
|
KatMat
|
mormo rect....DA SE NE SMEMO PRETVARJAT DA SE TO PRI NAS NE DOGAJA,DA SE TE STVARI DOGAJAJO DALEC STRAN IN LE DRUGIM,MORAMO BITI POZORNI,VENDAR DOPUSTITI NASIM OTROKOM DA ZRASTEJO IN SE RAZVIJAJO V CELOTO IN DA JIH BOMO PRI TEM SPODBUJALE...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:04:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mormo rect....DA SE NE SMEMO PRETVARJAT DA SE TO PRI NAS NE DOGAJA,DA SE TE STVARI DOGAJAJO DALEC STRAN IN LE DRUGIM,MORAMO BITI POZORNI,VENDAR DOPUSTITI NASIM OTROKOM DA ZRASTEJO IN SE RAZVIJAJO V CELOTO IN DA JIH BOMO PRI TEM SPODBUJALE... ,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:20:12
|
|
|
|
KatMat
|
no zdej pa na kaksno lepso debato... kaj boste kuhale??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:28:25
|
|
|
|
KatMat
|
jest bom naredila polnene malancane pa krompircek in zelenjavo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:28:32
|
|
|
|
Dudica1
|
še ne vem...kakšna ideja
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 17.9.2009 11:29:02 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:32:29
|
|
|
|
KatMat
|
kaj pa ti diši danes'??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:33:01
|
|
|
|
KatMat
|
joj nasa sploh nic ne spi danes...od osmih je ze pokonc...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:33:21
|
|
|
|
Dudica1
|
pomfri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:35:59
|
|
|
|
KatMat
|
ja no...pa se enga dunajca zravn pa je kosilo :)))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:38:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
če ne bi imela pice pa pečene hrenovke, pohana salama, olimski sir in pire.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:44:47
|
|
|
|
KatMat
|
ma super!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 11:45:49
|
|
|
|
Dudica1
|
mmm pohana salama se mi dobr sliš...kako pa to narediš??...pa katera salama??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?