ledenka -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (24.8.2009 12:20:34)
|
jutro [sm=smiley1.gif] no ja [sm=jezicek.gif] sej sem že dolgo pokonci, je mali uspel tako kakat zjutraj, da je prišlo na posteljo... in pol je kakal še 2x [sm=zmeden.gif] je pa res, da v soboto ni čisto nič. potem pa vedi, kaj je ok... morje je bilo fino, je plaval v fredovem obroču in ful užival. jok je bil, ko je šel ven, zaradi sonca ga nisem pustila v vodi več kot 10 min [sm=smiley1.gif] sicer pa smo bili v sboto cel dan na plaži, v senci borovcev in še senčnika. dobil je minimalno barve, opeklo ga HB ni. pa še priden je bil, smo lahko bili skoraj do 22h zunaj, pred 21. ni začel tečkat. je bilo pa vroooooče za pop*, v soboto zvečer sem ga na večerji hladila z mokrimi robčki, to ga je pomirilo. pa ful vode je spil. kaj je tu novega? pri ljubljančankah se pogovarjamo za kako vozičkanje ta teden, poglejte tja, če vas zanima! pa še nekaj sem zasledila o vneti ritki - ne vem, katera je pisala, se mi ne da it nazaj gledat. kaj pa, če so glivice? meni je patronažna rekla, če so razjedice, da je lahko to zaradi glivic, dostikrat imajo hkrati to na ritki in soor. pomaga Canesten, zmeša se s hladilno kremo in je ok.
|
|
|
|