|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
10.9.2009 14:01:13   
Dudica1
sm tam mal pobrskala pa našla da se to da heheh...

Kosilo pol narejeno,skutin zavitek pa je pečen...zdaj čakamo samo še jedce user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
10.9.2009 14:01:34   
Blueeyes
zakaj mi ni nobena sporočila da obstaja Zanzi Bimbi sprej za otroke proti mrčesu??? pa sm skoz omenjala da je gaja od glave do nog čist popikana... na okrazu mam pik pr piku user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
10.9.2009 14:03:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zakaj mi ni nobena sporočila da obstaja Zanzi Bimbi sprej za otroke proti mrčesu??? pa sm skoz omenjala da je gaja od glave do nog čist popikana... na okrazu mam pik pr piku user posted image

uf jaz sm vedela da to obstaja k mam katalog od zanzi-bimbi ampak kje sm se pa spomnla ej

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
10.9.2009 14:05:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

uf jaz sm vedela da to obstaja k mam katalog od zanzi-bimbi ampak kje sm se pa spomnla ej

user posted image user posted image user posted image  sej ne vem če se na unih slikah vidi k sem jih dons objavla... na obrazu ma nekje 20 pikov revčka user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
10.9.2009 14:06:43   
meduzica
mama11 jaz sem tut dozirala laktozo tako kot blue pravi sam pri nas je problem pripravit Timoteja da spije kaj več kot 20ml vode/čaja (pa še to zelo težko spije)

potem sem še malo raziskovala in ena mamica je predlagala olje za trebušček znamke weleda (kupi se v DMju). Sem poskusila 2 dni nazaj ker že 6 dni ni kakal, sem ga namazala pa dala spančkat (popoldanski počitek) in čez eno urco je bil čist pokakan user posted image pol sem pa včeraj spet namazala pa se je faaaaajn sprdel po masažici. Lihkar sem ga ponovno namazala bomo vidli če je res tale olček tolk magčen al je bilo to zgolj naključje

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
10.9.2009 14:11:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

mama11 jaz sem tut dozirala laktozo tako kot blue pravi sam pri nas je problem pripravit Timoteja da spije kaj več kot 20ml vode/čaja (pa še to zelo težko spije)

potem sem še malo raziskovala in ena mamica je predlagala olje za trebušček znamke weleda (kupi se v DMju). Sem poskusila 2 dni nazaj ker že 6 dni ni kakal, sem ga namazala pa dala spančkat (popoldanski počitek) in čez eno urco je bil čist pokakan user posted image pol sem pa včeraj spet namazala pa se je faaaaajn sprdel po masažici. Lihkar sem ga ponovno namazala bomo vidli če je res tale olček tolk magčen al je bilo to zgolj naključje

jz mam isto to olje doma.. nič nam ni pomagal.. tko da zdej jo pa sam tko namažem da ga porabim.. k mi ga je pa škod stran vržt

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
10.9.2009 14:15:45   
FLASK_A
Naša tudi že od sobote ni kakala. Danes zjutraj sicer malo, ampak kaj mora imet to vse v črevesuuser posted image Pa jo ful zvija, včerej sem skor ponorela zraven.
Laktoza za en k* pomaga, sladke kamilice, kapljice... Nič. Zdej sem kupila mleko za kakanje (novalac), pa da vidimo. Če ne, grem pa še po Weledo, če nuca. Res je bogica.

Mleka ni več (ali pa je čist u podnu), tako da smo zdaj na flaši od včeraj naprejuser posted image Se mi je včeraj pol dneva mleko nabiralo, joške že čist polne, pa se je samo za dve urce napokala. user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
10.9.2009 14:16:16   
FLASK_A
Blue, ti dam jaz lahtozo, ti pa men oljeuser posted image
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
10.9.2009 14:17:38   
FLASK_A

nisem jaz to vedla.

A to dejansko kej nucauser posted image Ker če nuca, kupim. Jaka je čist flekast, vsak dan bolj marogast je ko se zbudi.

Za Majo imam pa itak tančico, ni šans da jo kej uhvatiuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
10.9.2009 14:18:20   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

včer sem kupila humana vodo- za počitnice (lake to najbrž ti kupiješ). Potem sem pa preverila vrednost mineralov in je podobna kot pri costelli, ki jo kupujem. Tako, da sem kar pomirjena, da ni preveč močna za dojenčke. Jo je treba pa prekuhat.

sej humane ni treba prekuhat? Jst mam hippovo in je ni treba.

sem čudno napisala. Costello je treba prekuhat

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
10.9.2009 14:23:33   
KatMat
ekola pikico smo dobili...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
10.9.2009 14:24:49   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image naj bo brez stranskih učinkov!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
10.9.2009 14:26:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image naj bo brez stranskih učinkov!

hvala....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
10.9.2009 14:27:14   
mama11

Nisem videla - smo bili na dopustu. Kjer so naju in starejšo komarji kljub špricanju in mazanju z vsem možnim skoraj požrli, edino Julija je bila lahko popoldne in proti večeru brez problema na terasi. Resno, niti en komar je ni taknil, pa je nisem špricala z ničemer.

Kakanje - midva sva imela včeraj ob 3h ponoči veselico. Jo je matralo in matralo, tudi joška je ni umirila, pa sem jo zibala na rokah in kar naenkrat useka. Je moj šibal po previjalno podlogo in sva jo na postelji zrihtala - revček mali, vsakič, ko je dvignil nogice, da bi ji ritko obrisal, je ven teklo. Potem je pa spala do devetih zjutraj. Ampak našo ful daje prdkanje - prdi in joka in stoka. Blato pa ni trdo, ampak kremasto.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
10.9.2009 14:34:14   
Blueeyes
Mleka ni več (ali pa je čist u podnu), tako da smo zdaj na flaši od včeraj naprejuser posted image Se mi je včeraj pol dneva mleko nabiralo, joške že čist polne, pa se je samo za dve urce napokala. user posted image

moj mlek je tud čist podn.. moja se zažre k mam polne joške, pa se nasiti samo za 1 uro... pa si stiskam mleko, pa pristavljam jo velikrat, pa se nč ne izboljša... tko da očitno bomo tud mi kmalu čist nehali dojiti user posted image

Blue, ti dam jaz lahtozo, ti pa men oljeuser posted image
user posted image  

sej bi naredila zamenjavo če ne bi mela samo še za en prst olja user posted image  user posted image

nisem jaz to vedla.

A to dejansko kej nucauser posted image Ker če nuca, kupim. Jaka je čist flekast, vsak dan bolj marogast je ko se zbudi.

Za Majo imam pa itak tančico, ni šans da jo kej uhvatiuser posted image

mi mamo v naši sobi uno mrežo proti komarjem, pa povsod drugle zaprta okna in vrata... edina razlaga je še ta, da so se ugnezdili nekje po bajti, ker vsak dan ubijem po 10 komarjev, pa jih ponoči še kr slišim k mi brenčijo okrog ušes... baje ta sprej full pomaga... tole je link če keri kej koristi
http://www.lekarnar.com/izdelki/zanzi-bimbi-prsilo

user posted image  user posted image  user posted image  a je bla pridna ??

prekuhavanje vode jz je že lep čas ne prekuhavam... kr toplo natočim za čaj ali mleko

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 10.9.2009 14:35:17 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
10.9.2009 14:37:13   
Tanja_
Evo, midva sva pojedla. Je pršu dragi med službo domov na kosilo, zdej pa je šel za n-časa nazaj.Ah, ko le ne bi bla cele dneve sama.user posted image Zdej je pa mula končno zaspala.
Njoki so bli enkratni, tko da kati sm jih dala višek v skrinjo pa prid enkrat na južno.

Proti komarjem mi nč nismo rabli, čeprav jih je bl na morju milijon, popikana pa samo jaz.Mala in mož pa nič.

mama11 mislim, da si se ti tudi zanimala za plavanje. Smo se zmenile, da gremo oktobra v Atlantis.Tok da ti ne bo treba vse za nazaj brat, da boš to vedlauser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.9.2009 14:37:27   
KatMat
nasa ma pa se zmer kakanje kt da bi kozarec tekocine zliv v planice

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
10.9.2009 14:37:33   
Leela
blue gaja že ful velika zgleda.

V pikapolonici se dobi, od chichota mislim, ena zadevca na baterije-prenosna ki odganja komarje. Vse sorta imajo. Pa zapestnce sem vidla...
jaz imam uno zadevo, ki se v štekar da.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
10.9.2009 14:38:53   
KatMat
mal je zajokcala....iglo ji je pa u nogo tok zabila da sem mislila da jo je ob kost zadela....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
10.9.2009 14:40:35   
FLASK_A
Ja sej, potem se pa vsi matramo- Maja, ker tako malo dobi za jest; jaz, ker ni mleka... Pa  še kmalu je spet lačna. Brezveze.

Aja, komarniki... Jaz ji pa kar čez baldahinček dam mrežo (v bistvu čez celo posteljico) in ni nič popikanauser posted image Hvala za link.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
10.9.2009 14:42:25   
FLASK_A

V pikapolonici se dobi, od chichota mislim, ena zadevca na baterije-prenosna ki odganja komarje. Vse sorta imajo. Pa zapestnce sem vidla...
jaz imam uno zadevo, ki se v štekar da.

jaz imam tudi to. Pa pride Jaka ko iz bojnega polja zjutraj k namauser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
10.9.2009 14:43:15   
Blueeyes

mal je zajokcala....iglo ji je pa u nogo tok zabila da sem mislila da jo je ob kost zadela....

moji je isto... tko da naslednjič bom samo gajo v obraz gledala, sploh ne to kaj ona dela... k mene je kr srce zabolelo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
10.9.2009 14:46:49   
Blueeyes

ni tok velka,.. pomojm ma ene 62 cm

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
10.9.2009 14:47:22   
KatMat
kera je men crve podtaknla na fp???packe....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
10.9.2009 14:59:56   
mani2

kera je men crve podtaknla na fp???packe....

Sej če bi blo men kaj jasno katera je katera na FB bi priznala da sem jih jaz podtaknila. Eni sem jih pa ne vem kateri. Meni pa ena krade pridelekuser posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?