piki4ca -> RE: rednost M po SS? (21.8.2009 12:49:05)
|
Hm...rjavi izcedek lahko pomeni marsikaj. Jaz sem jemala klomifen tabletke in mi je gin rekla (po pregledu), da imam šanse da zanosim. Na dan predvidene menstruacije (oz. dva ali tri dni prej) se mi je isto pojavil rjav izcedek. Mislila sem, da gre za menstruacijo in sem hotla it nazaj do gin, da mi da še eno škatlico klomifena. Po dveh dneh je izcedek izginil, pa tudi menstruacije ni bilo. Na dan ko sem dobila izcedek, sem naredila test, bill je negativen, čez 5 dni se mi je izcedek spet pojavil, spet mislila, da gre za menstruacijo, drugi dan sem naredila test, ki je bil pozitiven. Toda žal se plod ni obdržal, je odrml v 8. tednu, tako da sem morala na čiščenje. Zdaj je za mano prva menstruacija po čiščenju, ki je prišla 44 dni po le-tem in je bila čisto normalna, kot ponavadi. Tako da, mogoče je šlo za vgnezditveno krvavitev. Če imaš redne cikluse, boš tak vidla, če je bilo to ali ne. Jaz imam cikluse zelo neredne, od 30 pa vse do 45 dni, tako da,... upam, da bo sedaj uspelo brez tabletk za spodbujanje ovulacije. LP, Lidija
|
|
|
|