Kerensa* -> RE: Kaj se z njo dogaja? (21.8.2009 19:52:34)
|
Da vas ne bo pobralo od firbca... izvolite, kratko in jedrnato (in brez detajlov): - zamenjala sem stanovanje (ampak žal ne za lastniško), res sem še v Ljubljani in v stanovanju res nimam Internet priključka, ampak to zato, ker ga ne potrebujem, saj imam že eno leto Mobitelov wireless, - ker imam Mobitelov wireless, imam tudi statični IP, preko katerega lahko tiste najbolj zagrete RR-ovke, ki očitno ne morete brez mene, čeprav me sovražite, preverite, da nisem nikakršna gospa, še najmanj pa Novakova (še vedno imam svoj dekliški priimek), - ponoči me ni na RR iz preprostega razloga: ker sem po 7-ih letih končno pustila službo, - ja, berem RR, na trenutke, vendar nisem v tem času zasledila niti ene debate, na katero bi si zaželela kaj komentirati (sploh pa ne na te komentarje v zvezi z mano - tokrat edina izjema in še to zato, ker je na RR kljub vsemu nekaj v redu punc/žensk). Z dodatnimi vprašanji se ne trudite, ker ne boste dobile odgovora - vsaj od mene ne. Določene se boste pač morale zadovoljiti s čenčami, katere tako ali tako raje berete, kakor resnico, kateri že v osnovi ne verjamete izključno zato, ker jo napišem jaz. Tako, da... ne pogrešajte me preveč, pa tudi kakšne "boom" vrnitve ne pričakujte. Velja? Pa-pa. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|