Kje pa katera (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Micy -> Kje pa katera (3.6.2005 9:47:43)

Dobro jutro dober dan.

No povejte mi ,kje lahko kupim kako kremo za strije pa katero, ker nekaj strij že imam ker me je razpotegnilo ravno v spodnjem delu trebuha in to zato ker sem se v enem letu zredila 20 kg.

No prosim.Sm fejst ane.

kofetek2010 -> Kje pa katera (3.6.2005 9:50:57)

a nekaj jih že imaš, pa bi še takšno kremo za strije :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

jaz bi raje takšno proti strijam :)-

*Neja* -> Kje pa katera (3.6.2005 9:51:15)

Strije, strije, strije...

Meni je bilo najboljše mandljevo olje. Al pa baby olje. Sicer je potem vsepovsod vse mastno (pižama, posteljnina), ampak je boljš prat in likat posteljnino kot pa strije, ne? ;););)

Mogoče ti še druge kaj pomagajo.

Pa pa

Anonimen -> Kje pa katera (3.6.2005 9:52:08)

Krem en kup...imen ne vem...poleg krem pa ti svetujem olivno olje.
Če pomaga pri brazgotinah bo tud tebi za strije.Izginile seveda ne bojo,nove ne bodo nastale.če boš masirala in se mazala z oljem al pa kero drugo kremo.Ko enkrat strije že imaš so za vedno.:((

kimi -> Kje pa katera (3.6.2005 9:52:16)

strije ti ne bodo šle stran s kremo...če želiš pojdi k osebnemu zdravniku in ti napiše brezplačno učinkovito kremo ki jo zmešajo v lekarni

nejcko -> Kje pa katera (3.6.2005 9:53:54)

Caretejevo maslo od L´Occetena, samo je hudičevo drago. Jaz prisegam na navadno olivno olje!!!!!

kepica -> Kje pa katera (3.6.2005 9:54:27)

Olja Micy!

Jest sem v nosečnosti sprobala ful krem.Ene so mi zaradi nosečnosti celo smrdele in jih nisem mogla uporabljat-recimo Sanosan.Med tem sta se mi na trebuhu naredile dve striji in sem že čist obupala,potem sem pa odkrila kremo Elancyl in se začela mazat z njo dvakrat na dan,ker sem imela zelo suho kožo in je pomagalo.Še tisti dve striji sem spravla stran:bravo: Zdej nimam niti ene.Kremo zelo priporočam.Je pa res,da je vsaka koža razred zase in eni paše to,drugi ono.Poskusiš pa lahko.
Veliko sreče ti želim.

lp
kepica

Micy -> Kje pa katera (3.6.2005 9:54:48)

Ja straan itak ne bojo šle to vem ker sm pujska, amapak zanima me zato da jih ne bo še več zdej k bo trebušček začel rast. No se vam zahvaljujem za nasvete. Ja sej sm jest tu čudn za strije kremo bi jest mela,, nene protiiii strijam sm mislna.:)-

nejcko -> Kje pa katera (3.6.2005 9:54:52)

Neva, si me prehitela. Ja, olivno olje je zame zakon.

Anonimen -> Kje pa katera (3.6.2005 10:07:49)

Pa zizik ne pozab mazat ;)

Olivija -> Kje pa katera (3.6.2005 10:40:36)

Vprašaj v lekarni za kakšno kremo proti brazgotinam, te naj bi pomagale pri že nastalih strijah. Ena fejst dobra obstaja, ki se jo je včasih dobil samo v Avstriji. Bom doma pogledala, kako se ji reče, ker sem trenutno še "pridno" v službi.

Drugače pa trenutno uporabljam Weledino olje za nosečnice, pa zankrat ni kakšnih neprijetnih sprememb na koži :zmeden: - samo upam pa lahko, dabo tako ostalo.

LP

Stran: [1]