Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 21:27:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Lepo, ekstremno lepo pa za amaterja. Ampak pod ogledalom bi bordura morala do konca stene in še naprej, tako čudno izpade. Pa bide spada k wc-ju. nam je blo tako všeč za borduro, da je samo ta del. bide pa ne more it k vc- ju, ker je tam za zidkom kjer je obešena brisača tuš kabina in se ne bi dalo odpret vrat. Ja malo drugačna postavitev, ma nas nas ne moti, da ni klasično kot povsod.
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 21:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Blaža-super Pohvale tvojemu možu No obema seveda,ker sta tako lepo zbrala. Jaz si zelo želim veliko lepo kopalnico....oh ja
|
|
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 23:24:03
|
|
|
|
bumerang
|
Ok, za borduro poskušam razumet čeprav meni deluje nedokončano ampak bide na drugem koncu pa hm... no, s hlačami na petah hlačat od wc-ja do bideja pa ni ravno praktično in fajn. Ampak glavno da je vam všeč. Sicer pa je tema postavljanje ploščic in tule lahko brez dvoma rečem, da se je tvoj zelo potrudil in tudi rezultat je odličen. Po nekaj temah DIPO je lepo kaj takega prebrat!
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 20.8.2009 23:29:30
|
|
|
|
rija
|
lepo je naredil pohvale.... vendar tudi meni zgleda grozno s tole borduro in tudi jaz menim, da če že postavitev wc in bideja ni šla drugače, ste si pustili definitivno premalo placa pri steni (mere sklepam po širini ploščic in sem ziher, da ne falim). ne vem, kak si boš piško prala v tem bideju, če se ne boš mogla na eni strani razkomotit
|
|
RE: Da pohvalim mojega možeka! 21.8.2009 6:29:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Ok, za borduro poskušam razumet čeprav meni deluje nedokončano ampak bide na drugem koncu pa hm... no, s hlačami na petah hlačat od wc-ja do bideja pa ni ravno praktično in fajn. Ampak glavno da je vam všeč. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sicer pa je tema postavljanje ploščic in tule lahko brez dvoma rečem, da se je tvoj zelo potrudil in tudi rezultat je odličen. Po nekaj temah DIPO je lepo kaj takega prebrat! če je sila skočim opa pot tuš, je bliže, ki je itak vse na tesno. Ja bide sem pa po vsej sili hotla met. Bolj išta nego ništa, ga nisem mogla stlačit drugam, ki ni blo placa, pa je ratalo tako. Sem si želela, da bi bil bide zraven vc- ja, ma ni ratalo zaradi prostora. edina varjanta bi bla, da ga pač ne bi imeli. Je pa placa dovolj, da se umiješ, sem že sprobala. bordura nam je pa kar ok, ker sega do konca umivalnika in pol je itak nad bidejem še en kvadraten vzorček. No pa vsak po svoje.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?