Najaa -> RE: grrrrrrrrrr (20.8.2009 21:18:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: katipi Prejšnji teden sem tudi jaz naredila čistko v omari, saj sem opazila nitke od moljev v rižu. Ko sem začela pregledovati še ostale stvari, sem morala vreči stran še juhe in omake v vrečkah, ki so bile tam že kar nekaj časa, saj so imele že luknjice od moljev, kakav , zdrob in koruzni žganci pa sploh še niso bili odprti, pa se je dalo videti nitke skozi prozorno embalažo, vem pa, da še ni tako dolgo, kar sem to nakupila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] To pomeni, da ta nesnaga pride noter že pri pakiranju živil!! Potem pa kaj kupi na zalogo! Jaz bom za naprej kupovala sproti. ja, pa kar orenk naredi čistko, ker ko imaš enkrat tega vraga v špajzi je treba vse popucat, čene se kar širi iz vrečke v vrečko. Pri nas smo vse -od zdroba do makaronov začeli dajat kar v steklene posode s pokrovom. Če je rok trajanja krajši pa gor napopamo še nalepko z rokom. Zdaj imamo končno mir s to golaznijo. Bljak! Katere posode si pa to nabavla in kje? Jaz tud razmišljam o tem, sam ne vem, katere so res dobre.
|
|
|
|