hugolina
|
Pozdravljene drage moje :nosecka:. Tolko da vas pozdravim, pol grem pa mal dol leč, ker sem pošteno :zaspan:. Še najedla sem se tako kot :pujs: in komi diham. Torej: sem iz pregleda, kjer je vse bp :bravo::bravo: Spet sem bla v 9nebesa, ker sem ene 15min opazovala svojo :duda:. To bi lahko počela ves dan ;). In mali(mala):zmeden2: mi je kazal jezička in odpiral usta. Ooooohhh, ..... pa obrnjen je že navzdol. Se mi je pa zdelo čudno, ker do zdaj še ni blo nekih konkretnih brc v rebra (stopalčka so se vidla čist zgorej). Je pa rekel G, da je pač z rokami bolj aktiven :) Boksar, ni kaj. Tolk sem blažena, da vam sploh ne znam povedat, sicer pa same veste kako je, ko pridete s pregleda ane? G je omenil za papirje za CSD, vendar je ta sestra mal smotana :grrr::grrr: Je rekla, da je še čas (no sej v bistvu je res) in da mi bo 1.7., ko mam naslednji pregled dala papirje. Smotka. Sam sem pol premišljevala, da bom zmeri težje okol letala, pa zmeri bolj bo vroče, .... :grrr: Aja, pa rekel mi je, naj zdej mal bolj počivam, oz. pazim da nisem cel dan na nogah :zmeden2: . Čudno. Pa sem vseen vprašala, če je vse OK, pa pravi da :zmeden2:. Čemu pol počivanje, če se kar uredu počutim :zmeden2::zmeden2:. No ja, bomo pa mal počival ;). Kilce sta šle pa 2 gor (sem imela poln mehur ;), drgač bi bla gotovo 1:)-), tko da mam zdej skupno 8+. Se mi zdi, da je to kar uredu, glede na to kolk pojem :( Tolko za zdaj, se še tipkamo lp:rozica:
|