|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AAAAAvgust
3.6.2005 9:10:55   
Tiamo
Jutro punce :zaspan::zaspan:

Kje pa ste :zmeden:?

Včeraj sem imela pregled v porodnišnici. Prvo sem mislila, da je ta pregled merjenje MV, vendar so me hotli priklopit za 30 min na aparat za merjenje mišič v trebuhu 8). Sem odklonila, ker ne morem 30 min ležat na hrbtu ali boku, pa še vroče je bilo,...:)-:)-, pa ni se mi dalo tam ležat;).

Potem mi je pa (un ta mlad luškan) doktor rekel, da sem si kupila en UZ in mi naredil UZ, kjer sem spet videla našo :duda:. Je spala, rokico je imela čez obraz, verjetno ji ni pasalo, da smo ji svetili v oči. Z Dr. sva preštela rokice, nogice, prstke, ledvička, želodčka, srčka,..uglavnem vse je na svojem mestu in v pravilnem številu. :bravo::bravo:

Glede zatekanja nog mi je pa samo rekel, da na podlagi izvidov vidi,da sem zdrava :nosecka:. Vseeno pa naj svojemu G omenim, da mi leva bolj zateka kot desna. A katero boli, če si na nart blizu prstov pritisne? Mene malo zaboli, ampak zdajle zjutraj, ko še niso tok zatečene...

Se tipkamo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   AAAAAvgust
3.6.2005 10:28:27   
miševi
Lep pozdrav Tia74 in ostale avgustovke:rozica:!!

Kako lepo, da si imela tak poglobljen uz. Pri meni se je končalo to obdobje - moja gin je odšla, ta nov gin pa tudi pomisli ne, da bi mi kaj pokazal:(. No, vsaj odgovoril mi je, da je otroček že obrnjen na glavo, ker prejšnjič še ni bil:bravo:. Upam, da bo v tem položaju tudi ostal. Zdaj imam že ene tri dni spet take nore "požrtije", pa je bilo že vse umirjeno. Se moram spet v red spravt... S pijačo se pa prav nacejam, pa ne pridem na več kot 2,5 l/dan...

Noge mene ne bolijo. Mislim pa, da je prav, da to omeniš svojemu zdravniku. Bolje preventiva kot pa kurativa, pravijo.

Tia, a tebe še kaj seneni nahod matra. Jaz sploh ne vem več, kaj naj naredim. Zdej so se vsem tegobam priključile še pekoče oči. Sem zvečer bolj zmatrana od kihanja in smrkanja in srbenja, kot pa od nosečniških "tegob":)-.

Zaenkrat toliko. Se še kaj javim;):rozica:.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   AAAAAvgust
3.6.2005 11:33:07   
Kety
Ojla, danes mam pa tako dober dan!9nebesa Sem ravnokar od g. in sem poslusala srcka od nasega pikca. Ful lepo bije!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
Sicer zdravnice nisem vidla, ker me je pregledala sestra. Pritisk uredu, zredila se nisem pa nic :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. No, mogoce 0,5 kg v 1 mesecu. Super, sem bila ful pohvaljena. Rekla pa mi je, da naj se izogibam lubenic in melon ker fuuuul redijo. Mam sreco, da jih ne maram!

Pomoje je za nas najboljsi recept plavanje!Punce vam povem, da je plavanje zakon, za vse nosecniske tezave. Ko pridem iz bazena, se pocutim spocito, trebuscek me ne tisci, nisem nic otecena in sem vsa polna energije. Ce imate kako moznost izkoristite!!!

Drugace pa sedaj s polno paro poskusamo pripraviti vse za nasega :duda:. Danes sem v DM kupila previjalne podloge za 999 sit/10 kosov. Super cena se mi zdi!

Se se kaj oglasim! Grem papat!!:)-

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   AAAAAvgust
3.6.2005 15:01:00   
Kety
Ja, Avgustovke, kam ste se skrile?!? Zadnje case ste bile tako pridne z oglasanjem, zdaj pa ne duha ne sluha!

Jaz sem se koncno malo nehala ucit in imam cas mal na forumu poviset, vas pa od nikjer:zmeden:. A vas vrocina matra?!

No, jaz danasnji dan prezivljam precej delavno, saj fuuuul pospravljam in pripravljam stvari in se lotevam vsega kar se tice nase prihajajoce bebice.9nebesa

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   AAAAAvgust
3.6.2005 15:46:02   
hugolina
Pozdravljene drage moje :nosecka:. Tolko da vas pozdravim, pol grem pa mal dol leč, ker sem pošteno :zaspan:. Še najedla sem se tako kot :pujs: in komi diham.

Torej: sem iz pregleda, kjer je vse bp :bravo::bravo: Spet sem bla v 9nebesa, ker sem ene 15min opazovala svojo :duda:. To bi lahko počela ves dan ;). In mali(mala):zmeden2: mi je kazal jezička in odpiral usta. Ooooohhh, ..... pa obrnjen je že navzdol. Se mi je pa zdelo čudno, ker do zdaj še ni blo nekih konkretnih brc v rebra (stopalčka so se vidla čist zgorej). Je pa rekel G, da je pač z rokami bolj aktiven :) Boksar, ni kaj. Tolk sem blažena, da vam sploh ne znam povedat, sicer pa same veste kako je, ko pridete s pregleda ane?

G je omenil za papirje za CSD, vendar je ta sestra mal smotana :grrr::grrr: Je rekla, da je še čas (no sej v bistvu je res) in da mi bo 1.7., ko mam naslednji pregled dala papirje. Smotka. Sam sem pol premišljevala, da bom zmeri težje okol letala, pa zmeri bolj bo vroče, .... :grrr:

Aja, pa rekel mi je, naj zdej mal bolj počivam, oz. pazim da nisem cel dan na nogah :zmeden2: . Čudno. Pa sem vseen vprašala, če je vse OK, pa pravi da :zmeden2:. Čemu pol počivanje, če se kar uredu počutim :zmeden2::zmeden2:. No ja, bomo pa mal počival ;).

Kilce sta šle pa 2 gor (sem imela poln mehur ;), drgač bi bla gotovo 1:)-), tko da mam zdej skupno 8+. Se mi zdi, da je to kar uredu, glede na to kolk pojem :(

Tolko za zdaj, se še tipkamo
lp:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   AAAAAvgust
3.6.2005 18:18:45   
Tiamo
hojla,

me veseli, da se javljamo, čeprav jih par pogrešam. Punce, kje ste? Kje je naša 3 mamica Zara3?

Miševi, tale nahod meni ne da mira. Pa sem mislila, da je že konec, ko dva dnisem kihnila. ...danes sem čist zmatrana, samo kiham in smrkam, iz oči mi teče, prav boga sem. :((:(( Upam, da se bo kmalu končalo, drugač bom znorela. Robce imam povsod po stanovanju...

Danes sem pojedla pol lubenice, pa pol kile češenj, pa salato..upam ,da jutri ne bom dežurala na WC-ju.

Punce se vaši :duda: tudi kdaj čudno premikajo v trebuščku, meni se je lih prejle zgodilo, da se je tako premaknila, da sem jo čutila od reber pa dol do sramne kosti. Prav trebuh mi je na desni strani ven skočil in potem nazaj. Občutek, ko se to zgodi, me vedno preseneti, in skočim kot žaba.

Tale poglobljen UZ mi je dr. v porodnišnici podaril oz. mi je malo čez prste pogledal. Hvala mu, srce je :bravo::bravo::bravo:

Včeraj sem kupila palčka zavijalčka oz. ga je kupil moj :love:, rabljenega za 3000 SIT. Pa še tri nosečniške majčke od Benettona mi je kupil, a nimam dobrega :love:. Nooooooooo, zvečer mi pa ni hotel nog zmasirat, ker je bil kao zmatran.

Se tipkamo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   AAAAAvgust
3.6.2005 21:22:41   
Jessy
Ja, danes pa res niste nič kaj aktivne! A ste vse nekam zbežale?

Jaz sem prav trpela, ker do zdaj nisem imela možnosti priti do računalnika. Smo šli po voziček v Trbiž in pred pol ure prišli nazaj. Sem pa po poti večkrat mislila na vas, kako ste kaj pridne s klepetanjem.

Tia, po moje se ti je pa bebi okrog obrnil. Ker je že tako velik, zna biti, da se ob obrnitvi kaj takega čuti. Sicer je pa to čisto moje laično mnenje.

Drugače sem pa ok, glede na to, da sem bila dobre štiri ure v avtu na ovinkasti in luknjasti cesti!!!
Bom pa zdaj počivala, pa noge v luft držala, zraven pa SPET pico papcala.

Grem pogledat, kako se peče.

Mejte se in se še tipkamo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   AAAAAvgust
3.6.2005 23:17:11   
andrejalj
Mogoče smo pa vse malo več zunaj, ker je lepo vreme in zvečer ne utegnemo čekirat foruma....no, to se meni dogaja. Sedaj je še vikend, ko bom na morju in ne bom imela dostopa do neta in tako.....
Drugače pa...tečna sem ko 100:hudicek:- ne vem kaj mi je. Utrujena kar naprej, spala bi, počivala, dan mi mine kot bi mignil s tem, da ne naredim nič pametnega, slabo mi je še vedno....ah, ta nosečnost; še dobro da traja samo 9 mesecev..... Včasih berem kakšno veselje imate s prehranjevanjem...jaz se pa moram prav prisiliti, da kaj pojem in še to je vedno eno in isto....kakšne češnje pa lubenica??!....bi bruhala prec......Res imam hude reakcije na vse skupaj....upam, da se vse dobro konča..
Nč..očitno danes ni moj dan.....

Pridne bodite avgustovke in se še kaj beremo....

andrejalj

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?