|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija in čakalna doba
20.8.2009 12:25:23   
Anonimen
pozdravljene, konec meseca moram poklicati za datum za laparoskopijo, menstruacijo pričakujem  v začetku septembra, ptoem pa moram poklicati. zdaj me pa zanima, tiste, ki ste že klicale za datum, kdaj sta naročene, oziroma kako dolge čakalne dobe so? sprašujem pa za ljubljano. hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija in čakalna doba
21.8.2009 20:49:55   
vrtnica.m
Pozdravljena,
zdaj ne vem kje si v LJ - jaz sem bila v stari porodnišnici - Leonišče in sem dobila termin takoj. Poklicala sem prvi dan user posted image in dobila takoj termin še v istem mesecu (pred naslednjo user posted image ).

Želim ti veliko sreče in ne boj se - ni noben "bau bau" :-) Sestre so bile zelo prijazne. In dam ti nasvet - upoštevaj vsa navodila ki ti jih bodo dali tam in ti ne bo nič hudega.

Pa veliko sreče ti želim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 20:51:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vrtnica.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2009 21:15:43   
vrtnica.m
Sem še nekaj pozabila napisati. Ko mi je moja zdravnica rekla da bom šla na laparoskopijo, sem se šla tja osebno prijavit in sem dobila evidenčno številko. No potem pa sem čakala  user posted image in sem dobila takoj termin. Sem pa imela dva termina - prvi je bil v januarju, vendar ko bi mogla iti v bolnico mi je oče umrl in sem mogla prestaviti. V februarju so imeli takrat dopust (krompirjeve počitnice) in potem v marcu sem pa prišla takoj na vrsto.

Tako da je res bolje da greš tja osebno da dobiš evidenčno številko (vsaj tako je v Leonišču).

Lep pozdrav.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2009 11:43:36   
majalina
no tudi jaz sem dobila stevilko in okviren datum v zacetku septembra. kot ostale sem morala prej klicati. vceraj sem klicala, jutri grem na preiskave, pol me pa baje poklicejo kdaj sem na vrsti... zanima me koliko casa prej te obvestijo? saj veste... sluzba pa to... malo se je treba organizirati...

aja, jst sem narocena v klinicnem v lj.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2009 12:06:14   
Anonimen
a smem vprašati na kakšne preiskave greš? a ne naredijo preiskav (kri, pritisk,..) na dan operacije??

(odgovor članu majalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2009 13:07:29   
majalina
prvic, ko so mi delali so mi naredili vse v istem dnevu. zdaj so mi pa rekli, da morajo najprej narediti preiskave. niso mi povedali kaksne, le to, da preverjajo kako prenasam narkozo, itd. vec povem jutri, ko grem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2009 9:52:42   
majalina
evo mene, uspesno prestala laparoskopijo, zdaj pa upam na najboljse.

se katera, ki je pred kratkim imela laparo?

LP!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2009 13:04:10   
ursa30
majalina, super, da je laparo za tabo. čimprejšnje okrevanje ti želim in da bi čimprej zagledala user posted image .
mene laparo še čaka 5. oktobra

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2009 13:12:17   
majalina
no, jst sem imela poseg 28.08. in sem ze popolnoma okrevala. zdravnik je pa rekel, da lahko na otrocku zacneva delat takoj. tako, da smo v akciji. upam, da rata!!! in isto zelim tebi!!! 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2009 14:08:46   
ursa30
kdo te je pa operiral? verjetno si morala počakati na prvo user posted image , potem pa v akcijo? si user posted image  dobila normalno, oz po kolikem času od operacije?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2009 15:28:13   
majalina
dr.kobal.

prve menstruacije po posegu se nisem dobila (drugi teden bi morala dobiti), ampak je kobal rekel, da ni treba nic cakat, saj je vse potekalo super in ne rabim posebnega okrevanja. in res... pocutim se super...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2009 13:36:35   
polhec
jst sm bla na laposkopiji julija pri dr. Ribič. Lahko te potolažim ni nic hudega in hitro okrevaš, tudi navodilo dr. je da lahko na baby začnes delat takoj po menstruaciji. No nama je uspel + pridelat v 3 mesecu, tko da kar pogumno v borbo ;-)

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2009 10:11:19   
majalina
Hey polhec!

Spodbudna novica!!!

Pri nas ni se nic novega, ampak upam, da bo kmalu!!!

ursa, ti? si ze v forumu nosecnost ;-)

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2009 13:10:08   
Urshy78
majalina, zaenkrat sem še tukaj user posted image  ena M je za mano, zdaj sva v akciji, tako da upam, da se čimprej preselim na drug čvek user posted image  
si lepo vabljena tudi ti user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.11.2009 16:29:52   
majalina
Držim pesti za obe in seveda za vse ostale na tem forumu!!!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2009 10:52:02   
meTuljcica88
S to operacijo so vam odstranili pregrado?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2009 13:30:42   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: meTuljcica88

S to operacijo so vam odstranili pregrado?

predrado se odstrani z histeroskopijo

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu meTuljcica88)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2009 15:10:07   
meTuljcica88
hmmm......a mi lahko katera razloži kako to poteka???

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?